Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα πρόωρα δίδυμα μωρά της και στέλνει το μήνυμα της

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα πρόωρα μωρά της

Το πρωί της Τετάρτης η Ρούλα Ρέβη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόωρου τοκετού αναφέρθηκε στην ίδια, όταν γέννησε το 2015 πρόωρα τα παιδιά της, καρπούς του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη αναφέρεται στο θέμα της προωρότητας, καθώς δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις της, τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη των διδύμων, καθώς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες, όπου ανησυχούσε πάνω απ’ όλα για την υγεία των μωρών της.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!» έγραψε η φωτογράφος.

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα πρόωρα δίδυμα μωρά της και στέλνει το μήνυμα της

Η δημοσίευση της Ρούλας Ρέβη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν