Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το εντυπωσιακό σαλόνι τους με ζέστη ατμόσφαιρα και γεμάτο βιβλία

by Τόνια Τζαφέρη

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι ομορφιές γωνιές στο σπίτι τους

Το γνωστό ζευγάρι έχει επενδύσει ιδιαίτερα στο σπίτι του, το οποίο έχει επιλέξει να είναι αρκετά μακριά από το κέντρο της Αθήνας και να θυμίζει περισσότερο με εξοχικό. Ένα ησυχαστήριο, ποσό μάλλον το καθιστικό όπου μπορείς να χαλαρώσεις σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον για να διαβάσεις.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει ένα όμορφο σπιτικό, μοιραζόμενοι κατά καιρό τις στιγμές τους σε αυτό μέσω των social media και δείχνοντας όλες τις υπέροχες γωνιές του.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το εντυπωσιακό σαλόνι τους με ζέστη ατμόσφαιρα και γεμάτο βιβλία

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι και μάλιστα πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι τους.

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με τον γιο του Αλέξανδρο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο του γιό, Αλέξανδρο μέσα από το σπίτι του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, περνούν αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι και μάλιστα οι δυο τους πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι τους.

Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος τραγουδιστής πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού του με έναν καφέ κόζι καναπέ και μία τεράστια βιβλιοθήκη.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το εντυπωσιακό σαλόνι τους με ζέστη ατμόσφαιρα και γεμάτο βιβλία

Το νέο μέλος στην οικογένεια Ρουβά – Ζυγούλη

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να έχουν ήδη τέσσερα παιδιά αλλά φαίνεται πως δεν σταματούν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, αυτή την φορά πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος, τον Baxter. Τα νέα γνωστοποίησε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Ενώ αρκετές φορές μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την Κάτια και τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο μέλος που προστέθηκε στην όμορφη οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς, το απόγευμα της Τετάρτης 13/4 δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με το νέο τους σκυλάκι. Δεν είναι γνωστό φυσικά ότι το ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, αφού το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά είναι γεμάτο από κατοικίδια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν