Σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτή είναι η Τουρκάλα σωσίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Βρέθηκε η σωσίας της

Βρέθηκε η σωσίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική. Πρόκειται για την Τουρκάλα Σερέν Σερενγκίλ, επίσης παρουσιάστρια. Οταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενημερώθηκε για το πόσο μοιάζουν, εντυπωσιάστηκε! «Κάναμε μια προσπάθεια να τη φέρουμε στην εκπομπή, να κάνουμε ένα ωραίο “Πακέτο” με μένα, αλλά κάποιο διαδικαστικό, τεχνικό θέμα μάς καθυστέρησε!

Ενδέχεται όμως να το κάνουμε μελλοντικά» αποκαλύπτει στην «Espresso» η παρουσιάστρια του Alpha: «Το ξέρω εδώ και πολλούς μήνες ότι υπάρχει μια Τουρκάλα που μοιάζουμε. Μια φίλη μου που τη βρήκε στο Instagram, με ενημέρωσε και μου έστειλε και φωτογραφίες της. Η ομοιότητα είναι πραγματικά εκπληκτική!» μας λέει με ενθουσιασμό η όμορφη Θεσσαλονικιά και προσθέτει: «Οταν είδα τις φωτογραφίες για πρώτη φορά, είπα: “Δεν μπορεί! Είμαι εγώ!”».

Σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτή είναι η Τουρκάλα σωσίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Πράγματι, οι δύο γυναίκες μοιάζουν εντυπωσιακά, όμως πέραν της εξωτερικής ομοιότητάς τους έχουν κι άλλα κοινά σημεία! Είναι και οι δύο παρουσιάστριες και λατρεύουν τα σπορ! Η Σερέν γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 6 Απριλίου 1971, είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, και τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στο Star TV, με τίτλο «Duymayan Kalmasin». Επίσης αγαπά τον αθλητισμό, όπως και η δική μας Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού είναι δεινές σκιέρ κι οι δύο! Στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας η Ελληνίδα παρουσιάστρια δήλωσε με χιούμορ: «Α! Κάνει σκι; Εγώ έχω πάρει πρωτάθλημα! Αν παίζει και beach volley, τι να πω;»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo