Σαν Ελληνίδα θεά: Η Ιωάννα Τριαντάφυλλου ποζάρει με το μπικίνι της σε ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό τοπίο

Ιωάννα Τριαντάφυλλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές της σε ελληνικά μέρη, πιο απομονωμένα και όχι τόσο με κόσμο… και δεν κρύβει τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της.

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες.

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόζαρε φορώντας ένα nude μπικίνι και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Χαμογελαστή, ξέγνοιαστη και ευδιάθετη, η μελαχρινή ηθοποιός πόζαρε μπροστά από ένα απόλυτα ελληνικό τοπίο, έχοντας τα μαλλιά της μία χαμηλή πλεξούδα. 

Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασει, μπροστά στο άνοιγμα μιας σπηλιάς, αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να εξερευνά. Να επισκέπτεται νέα μέρη και τοπία, τα οποία δεν έχουν πολυκοσμία αλλά ούτε και φασαρία. Η Ιωάννα δείχνει να είναι από τους ανθρώπους που προτιμούν τις εναλλακτικές διακοπές πηγαίνοντας σε μέρη που θεωρούνται “κρυφοί θησαυροί”. 

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας