Σαν να μην πέρασε μία μέρα: Η παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου είναι ακόμα γοητευτική και έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της

Σία Λιαροπούλου: Πως είναι σήμερα η παρουσιάστρια και γιατί εξαφανίστηκε

Κανένα σημάδι εδώ και χρόνια δεν έχει δώσει η παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου, η οποία κυριάρχησε προς τα τέλη του 1990 στην ελληνική τηλεόραση.

Έκανε την εμφάνισή της το 1997 με την εκπομπή «Μια νέα αρχή». Ακολούθησαν τα «Μυστικά της Αγάπης», «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» και «Τελική Απόφαση», μετατρέποντας τη Σία στην απόλυτη σταρ της εποχής στο κομμάτι των εκπομπών – ριάλιτι. Αυτό που την ξεχώριζε από όλους τους άλλους η σοβαρότητα με την οποία κατάφερνε να αντιμετωπίσει ακόμα και τους πιο παρακμιακούς καλεσμένους, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα και ο Μίλτος Μακρίδης.

Μπορεί να γκρεμιζόταν το πλατό από τις φωνές, τα «γαλλικά» και τις χειρονομίες, η Σία, όμως, κατάφερνε να επαναφέρει τους πάντες στην τάξη με ένα ψυχρό «Σας παρακαλώ».

Το γεγονός πως σήμερα αγνοούνται τα ίχνη της, ακόμα δε μπορούμε να το χωνέψουμε. Δεν υπάρχει νέα φωτογραφία της πουθενά στο διαδίκτυο, κανένα νέο για το τι κάνει πλέον και είναι λες και έχει αλλάξει ταυτότητα και κυκλοφορεί με άλλο όνομα. Για τέτοια εξαφάνιση μιλάμε. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της, είναι πριν σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία της εκπομπή, στην οποία έχει αποχωριστεί το ξανθό και κάνει στροφή στην ποιότητα του καστανού.

Αποσπάματα από την εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου

Related posts

Τι είναι η σημαία που κρατούσε ο τραγουδιστής της Ελβετίας στη Eurovision 2024

Eurovision 2024: «Συγγνώμη, παρεξήγηση» λέει τώρα ο χορευτής της Μαρίνας Σάττι – Τι απαντά μετά το σάλο

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος