Σαν να βγήκε από το Χόλιγουντ: Σούσουρο με το προεκλογικό σποτ του Άδωνι που τον σημαδεύουν ελεύθεροι σκοπευτές

Άδωνις Γεωργιάδης: Το προεκλογικό σποτ για τις εκλογές 2023

Όλη η χώρα βρίσκεται σε προεκλογικούς ρυθμούς και έχουν αρχίσει και βγαίνουν στη δημοσιότητα τα προεκλογικά σποτς των πολιτικών. Ένα σποτάκι που έκλεψε τη παράσταση ήταν αυτό του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος εμφάνιστηκε λες και τον είχαν βάλει στόχο σκοπευτές.

«Το ξέρω, αποτελώ στόχο. Ε και; Αφήστε τους να με σημαδεύουν. Όσο αυτοί με στοχοποιούν, τόσο εγώ παίρνω δύναμη για να εργάζομαι πιο σκληρά για το καλό όλων μας» τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην αρχή του βίντεο, ενώ στη συνέχεια κάνει έναν σύντομο απολογισμό των όσων έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Να ξέρετε ότι κάθε φορά που μας στοχοποιούν, κάτι καλό κάνουμε για όλους τους Έλληνες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα για την πατρίδα», ακούγεται να λέει στο τέλος του βίντεο.

Το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη

«Το πρώτο μου προεκλογικό σποτ έχει ως θέμα αυτό που ζω πχ αυτές τις μέρες. Αφού για εβδομάδες με στοχοποιούσαν επειδή οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι θα ανέβαιναν στα 14-17€, όταν τελικά κατορθώσαμε με την πολιτική μας να κρατήσουμε τις τιμές στα περσινά επίπεδα, με στοχοποιούν και πάλι αυτή τη φορά διότι οι τιμές παραείναι χαμηλές…αλλά μήν ανησυχείτε αντέχω (θερμές ευχαριστίες στον φίλο μου κ. Γιώργο Γκεζερλή για το concept και στα παιδιά του γραφείου μου για την παραγωγή. Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα)».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024