Σαν ταινία στον κινηματογράφο: Θεσσαλονικιός βρήκε τον σκύλο του, που είχε χαθεί το 2017 και η αντίδρασή του προκαλεί συγκίνηση

by Εύα Ζαχαριάδη

Θεσσαλονίκη: Η απίστευτη ιστορία επανασύνδεσης με τον σκύλο του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του κ. Παπαγεωργίου καθώς προκαλεί συγκίνηση. Η ιστορία που ακολουθεί είναι λες και βγήκε από ταινία.

«Καλημέρα. Είναι Σάββατο πρωί 28 Ιανουαρίου 2023. Χθες είχα γενέθλια. Έγινα 49 ετών και χθες στα γενέθλιά μου χτύπησε ένα τηλέφωνο από μία κτηνίατρο στον Σταυρό Χαλκιδικής, όπου πηγαίνω τώρα, για να μου πει ότι βρήκε το σκυλί που έχω χάσει από το 2017. Από τον Νοέμβριο του 2017. Ήταν 2,5 χρονών τότε, είναι 7,5 χρονών τώρα. Θέλω να δω αν θα με θυμάται. Θα φανεί σε λίγο, στη συνέχεια αυτού του βίντεο» περιγράφει ο Λευτέρης Παπαγεωργίου στην αρχή του βίντεο.

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο επανένωσης δύο… καλύτερων φίλων έγινε viral στα social media.

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου, CEO της Entranet και συγγραφέας του βιβλίου «Startups.

Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά» μοιράστηκε στο διαδίκτυο μία ιστορία απόλυτης αγάπης και αφοσίωσης, που επιβεβαιώνει πως οι τετράποδοι φίλοι του ανθρώπου δεν τους ξεχνούν όσα χρόνια κι αν περάσουν χωριστά!

Σαν ταινία στον κινηματογράφο: Θεσσαλονικιός βρήκε τον σκύλο του, που είχε χαθεί το 2017 και η αντίδρασή του προκαλεί συγκίνηση

Όπως γράφει ο κος Παπαγεωργίου έχασε τον σκυλάκο του πριν πέντε χρόνια, όταν αυτός ήταν μόλις 2,5 ετών.

Χθες, Παρασκευή, ημέρα των γενεθλίων του, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη που του επιφύλασσε μία τεράστια έκπληξη.

Ο σκύλος, πλέον 7,5 ετών που είχε τσιπ, ταυτοποιήθηκε και έτσι αναγνωρίστηκε ποιος είναι ο κηδεμόνας του.

Στο βίντεο διακρίνεται η αγωνία του κου Παπαγεωργίου για τη συνάντηση και η λαχτάρα του σκυλάκου, που μόλις τον βλέπει, τρέχει κατά πάνω του και κλαίει στην αγκαλιά του.

Το σκυλί μάλλον το είχαν κλέψει και ή το έσκασε ή το παράτησαν στο βουνό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!!
Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας.
Τον ψάχναμε για μήνες.
Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός.
Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά).
Δεν ήξερα αν θα με θυμάται…
Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5.

Θεσσαλονίκη: Η συγκλονιστική αντίδραση του σκύλου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo