Σαν Βασίλισσα στην αγκαλιά του άντρα της: Η Νατάσα Παζαΐτη με εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα μέσα στο παραμυθένιο σαλόνι της

by Τόνια Τζαφέρη

Νατάσα Παζαΐτη: Οι γιορτινές οικογενειακές φωτογραφίες

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που βρισκόντουσαν στο προσκήνιο με τον Καραμανλή ως πρωθυπουργό της χώρας… ωστόσο μέχρι και σήμερα τραβούν το ενδιαφέρον με πιο προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες μοιράζονται στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Πολλά ήταν τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram η Νατάσσα Παζαΐτη από το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι τους.

Με αφορμή τις γιορτές που πέρασαν, η Νατάσα Παζαΐτη, και ο Κώστας Καραμανλής μας έδειξαν κάποια σπάνια στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή.

Η Νατάσσα, η οποία είχε δημοσιεύσει μια προσωπική φωτογραφία με τον σύζυγο της για τα Χριστούγεννα, ανέβασε ακόμα ένα γιορτινό στιγμιότυπο από το αριστοκρατικό σαλόνι της.

Σαν Βασίλισσα στην αγκαλιά του άντρα της: Η Νατάσα Παζαΐτη με εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα μέσα στο παραμυθένιο σαλόνι της

Συγκεκριμένα μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της που είναι ιδιαίτερα καλόγουστο τοποθετημένο δίπλα στο λευκό τζάκι της οικογένειας.

Οι αποχρώσεις που επέλεξε η Παζαΐτη για το δέντρο της ήταν κόκκινο και ασημί και όπως φαίνεται έτσι έχει στολίσει όλο το σπίτι της.

Η κοινή γιορτινή φωτογραφία της Νατάσας με τον Καραμανλή

Στα σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα, είδαμε ακόμα την Νατάσα Παζαΐτη να ποζάρει απαστράπτουσα στην αγκαλιά του συζύγου της Kώστα Καραμανλή, φορώντας ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε βραδινή έξοδό τους.

Έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο και οι δυο τους ευχήθηκαν “Καλά Χριστούγεννα” στους ακολούθους τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν