Σάρωσαν στις Πανελλήνιες δίδυμες αδελφές – Θα χωριστούν για πρώτη φορά

by Τόνια Τζαφέρη

Πανελλήνιες 2021: Σάρωσαν δίδυμες αδερφές

Πανελλήνιες 2021: Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων έφεραν στο προσκήνιο, παιδιά που πάλεψαν, έβαλαν τα δυνατά τους και τα κατάφεραν. Φυσικά οι σκέψεις μας είναι και σε εκείνους που τελικά τα; Πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν. Αλλά τίποτα δεν τελειώνει και δεν κρίνεται οριστικά από τις εξετάσεις των Πανελληνίων.

Σε αυτούς που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις και την προσπάθεια τους, ανήκουν και οι δίδυμες από τον Βόλο. Αργυρώ και Ευαγγελία Μακρή. Οι οποίες πέτυχαν τον στόχο τους, μετά από πολύ κόπο και διάβασμα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Και για πρώτη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να κυνηγήσει η καθεμία το όνειρό της.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά από την γέννησή τους, οι δίδυμες, οι οποίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, πρόκειται να χωριστούν για να σπουδάσουν σε διαφορετικές σχολές.

Πανελλήνιες 2021: Σάρωσαν δίδυμες αδερφές

Είναι απόφοιτες του 2ου ΓΕΛ Βόλου, πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και βρίσκονται πολύ κοντά στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Η Αργυρώ συγκέντρωσε στις πανελλαδικές 18.189 μόρια και επιθυμεί να εισαχθεί σε κάποια Ιατρική Σχολή ως πρώτη της επιλογή κι ως δεύτερη σε Τμήμα Βιολογίας, ενώ η Ευαγγελία συγκέντρωσε 16.661 μόρια και θέλει να περάσει στην Αρχιτεκτονική.

Σε συνέντευξή τους στο magnesianews.gr, δηλώνουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τους, με τους γονείς τους να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διπλή χαρά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα