Σασμός: Ο χαρακτήρας που πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Ποιος πρόκειται να πεθάνει στα επόμενα επεισόδια

Ο Σασμός είναι η σειρά που έχει καθηλώσει όλους τους Έλληνες την φετινή σεζόν. Μια σειρά που συναρπάζει και συντονίζει το κοινό στους τηλεοπτικούς δέκτες για να μην χάνουν ούτε επεισόδιο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλεθεατής έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς. Όπως είπε ένα απροσδόκητο φονικό ανατρέπει πολλά στη ζωή των ηρώων…

Ένα απροσδόκητο φονικό θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Όλοι αναρωτιούνται αν εξελίξεις που υπάρχουν στο βιβλίο θα αποτυπωθούν με ακρίβεια και στη σειρά…
Το μεγαλύτερο spoiler είναι το ίδιο το βιβλίο. Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, γνωρίζει πώς πάει η ιστορία με κάποιες αλλαγές.

Εν όψει της Πρωτοχρονιάς, θα μας χαρίσετε έναν μποναμά για τη σειρά;
Δεν θα είναι πολύ καλός μποναμάς. Έρχεται ένα φονικό που θα ταράξει τα νερά. Θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική πλοκή. Επίσης, αναμένονται νέοι ήρωες. Αυτό μπορώ να σας χαρίσω ως μποναμά.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας που έδωσε ανάσα στον «Σασμό» και κατάφερε με την έμπνευσή του να κάνει χιλιάδες ανθρώπους να ζήσουν την ιστορία του, παρουσίασε προ ημερών το ομώνυμο βιβλίο του, πάνω στο οποίο βασίζεται η αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha.

Related posts

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ποιο το φύλο του μωρού

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός