Σασμός: Το τελευταίο βλέμμα του Πετρή στη μητέρα του πριν πεθάνει, έκανε το Twitter να πλαντάξει

Σασμός: Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην ελληνική σειρά

Ο “Σασμός” έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και παραμένει καθηλωμένο για τα επόμενα επεισόδια τα οποία αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω.

Με κομμένη την ανάσα λοιπόν το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Σασμό. Όπως έχει γίνει γνωστό από τα spoilers o Πετρής στο επεισόδιο της Δευτέρας πέφτει νεκρός. Από τις σκηνές που ξεχώρισαν χθες βράδυ ήταν το τελευταίο βλέμμα του Πετρή προς την μητέρα του τη Μαρίνα. Σε αυτό το σημείο η κάμερα παγώνει στο βλέμμα του Πετρή και οι τηλεθεατές είναι σαν να καταλαβαίνουν ότι αυτή θα είναι τελευταία φορά που θα ανταμώσουν τα βλέμματά τους.

Κατά τα άλλα συγκλονιστικές, καθηλωτικές και πιο συγκινητικές από ποτέ αναμένονται οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας στον «Σασμό». Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ από το συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας όπου ο Πετρής πεθαίνει ενώ στο πλάνο φαίνεται ο Αστέρης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξελίξεις του “Σασμός”

Ο αδερφός της Αργυρώς λίγο πριν πέσει νεκρός περνούσε ανέμελες στιγμές με την αγαπημένη του Σεμίνα. Μάλιστα την ίδια στιγμή γίνεται ο γάμος της Θεοδώρας που στιγματίζεται από έναν κακό οιωνό, το κόκκινο κρασί στο νυφικό της.

Το hashtag του «Σασμού» στο Twitter πήρε φωτιά με τα tweets να κατηγορούν τον Αστέρη για τον φόνο. Άλλοι πάλι έστρεψαν τα βέλη τους και στην Καλλιόπη, τη μάνα που κινεί τα νήματα και αιματοκύλισε πάλι δύο οικογένειες.

Το τηλεοπτικό κοινό είναι απογοητευμένο από τις εξελίξεις ενώ οι περισσότεροι περιμένουν με κομμένη την ανάσα τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Related posts

«Θανάση πεθαίνω» – Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της η Ντέμη Γεωργίου

Φορούσε περούκα, την έβαφαν 2 ώρες: Μαθεύτηκε η αλήθεια για την Κέιτ, το δράμα πίσω από τα χαμόγελα στην 1η εμφάνιση

Λίτσα Πατέρα: Μετά από 12 χρόνια… – Αυτά τα 3 ζώδια θα «βαρεθούν» να γεμίζουνε με χρήμα μέσα στο επόμενο 3μηνο