Σε άθλια κατάσταση ο Βαλάντης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – Τι ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους

by Τόνια Τζαφέρη
Σε άθλια κατάσταση ο Βαλάντης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – Τι ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους

Βαλάντης: Προσπαθεί να συνέλθει ψυχικά από το ριάλιτι

Ψυχικά τραυματισμένος θα μπορούσαμε να πούμε πως βγαίνει από το ριάλιτι επιβίωσης ο τραγουδιστής Βαλάντης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πληγωμένος για τα όσα έζησε στην ομάδα των κόκκινων, ωστόσο τα λόγια του σίγουρα συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Στο να τον αποκληρώσουν δηλαδή από την ομάδα.

Φαίνεται πως η αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του κόστισε πολύ καθώς σύμφωνα με πηγές ο Βαλάντης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Βαλάντης μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, ο γνωστός τραγουδιστής, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του, η οποία “έστησε” την ψηφοφορία και έβγαλε υποψήφιους δύο σημαντικούς της παίκτες όπως ήταν ο Γιωρίκας και ο Βισκαδουράκης προκειμένου το κοινό να βγάλει εκείνον εκτός παιχνιδιού, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σε άθλια κατάσταση ο Βαλάντης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – Τι ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους

Βρίσκεται από την προηγούμενη Τρίτη στο ξενοδοχείο αλλά δεν νιώθει καλά ψυχολογικά μετά τα όσα μεσολάβησαν.

Να θυμίσουμε ότι αφορμή για να ξεκινήσει ο “πόλεμος” ανάμεσα στον ίδιο και τους Διάσημους στάθηκε μία σκληρή ατάκα του στην Ευρυδίκη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Βαλάντης: “Να μην μιλήσεις κάποιος συγγενείς μου για την θέση μου στο παιχνίδι”

Από εκεί και μετά, βρήκε όλα τα μέλη των Κόκκινων απέναντί του καθώς αποφάσισαν να τον διώξουν από το παιχνίδι “στήνοντας” την ψηφοφορία αποχώρησης.

Ο Βαλάντης, χθες όπως είδαμε στο επεισόδιο, έκανε λόγο για bullying εις βάρος του από τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Βαλάντης δεν έχει μιλήσει με κανένα δικό του άνθρωπο μετά την αποχώρησή του. Έχει ζητήσει από την παραγωγή να διαμηνύσουν στους συγγενείς και τους φίλους του να μην πάρουν θέση δημόσια για τίποτα που να τον αφορά στο παιχνίδι. Θέλει μόνο ο ίδιος να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα.

Προτεινόμενα