Σε καλοκαιρινό mood η Ζέτα Μακρυπούλια μας κόβει την ανάσα: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μαυρισμένη ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Ζέτα Μακρυπούλια: Μας θαμπώνει με την ομορφιά της

Της πάει πολύ το καλοκαίρι της Ζέτας Μακρυπούλια με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται επιμελώς ατημέλητη χωρίς μακιγιάζ και με casual look, όπως αρμόζει σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Την τελευταία περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο πριν ξεκινήσει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, η ψυχαγωγική εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» όπου αναμένεται να προβληθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν διστάζει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την είδαμε να ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (20/8) η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια νέα ανάρτηση με φόντο την θάλασσα και ηλιοκαμμένη. Μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάει κι αυτή η μέρα. Πάμε για άλλες εξερευνήσεις!».

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση της

Related posts

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Μια γυναίκα φεύγει» – Η Χριστίνα Μαρκάτου του θρυλικού «Ντόλτσε Βίτα» πέρασε στην ιστορία

Συγκινεί το αντίο της Μαρίας Καβογιάννη στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Λεβέντης Κρητικός κολυμπά μέχρι την απέναντι βραχονησίδα για να βάλει την ελληνική σημαία: «Στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν»