Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες η Πόπη Τσαπανίδου

by Τόνια Τζαφέρη

Πόπη Τσαπανίδου: Υποδέχθηκε στην Αθήνα το εγγονάκι της

“Το παιδί του παιδιού μου δύο φορές παιδί μου”, δεν λένε; Αυτό ακριβώς αποδεικνύεται και από τις άκρως χαριτωμένες εικόνες που δημοσιεύει η γνωστή δημοσιογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου απολαμβάνει στιγμές με το εγγονάκι της το οποίο ήρθε από την Ολλανδία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες η Πόπη Τσαπανίδου μιας και το σπίτι της γέμισε με παιδικές φωνούλες. Ο εγγονός της, Ettore, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα με τους γονείς του για να περάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με τη γιαγιά.

Την άφιξή του έκανε γνωστή η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια απίθανη φωτογραφία που τη δείχνει να τον κάνει αεροπλανάκι.

“Και αεροπλανάκι κάναμε και μυτάκι και γελάκι και το αγοράκι φώτισε τον κόσμο μου για ακόμα μια μέρα
#Ettore”, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία τους.

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε για πρώτη φορά γιαγιά στις 26 Ιουνίου 2021.

Η δημοσιογράφος μάλιστα τότε είχε ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου ζει και εργάζεται η κόρη της, Μαρίνα, για να είναι στο πλευρό της στον τοκετό, αλλά και για το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού.

Από τη γέννηση το εγγονού της και μετά η Πόπη Τσαπανίδου, ταξίδεψε αρκετές φορές μέχρι την Ολλανδία, όχι μόνο για τις κόρες της αλλά για τον έγγονό της, που δεν μπορούσε να τον στερηθεί.

Τόσο η Πόπη Τσαπανίδου, όσο και η κόρη της Μαρίνα, έχουν δημοσιεύσει από τη γέννησή του μέχρι σήμερα αρκετές φωτογραφίες, δείχνοντάς μας την αλλαγή που έφερε στη ζωή τους.

Περισσότερες αναρτήσεις της Πόπης Τσαπανίδου με τον μικρό Έκτορα

“-Παιδια ο Έκτορας!
-Έκτορα ο κόσμος γεμάτος παιδιά!
Και φυσικά με το τραγούδι που μου ταιριάζει γάντι, αυτές τις ημέρες.
@ellikokkinou συγνώμη για την στιχουργική παρέμβαση, αλλά που να ξερες τότε… Ευκαιρία να το ξαναπείς σωστά ε;
? #xazoyiayia”, είχε γράψει στην πρώτη ανάρτηση που ανακοίνωνε ότι έγινε γιαγιά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν