«Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου. Γιατί Πανούλη μου; Το αντίο της Ντόρας Μακρυγιάννη στον Πάνο Νάτση

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του ηθοποιού

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική θεατρική σκηνή, αλλά και ολόκληρη η χώρα από την είδηση θάνατο του γνωστού ηθοποιού σε τροχαίο δυστύχημα. Ο νεαρός Πάνος Νάτσης βρέθηκε νεκρός ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο.

Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντόρας Μακρυγιάννη στον Πάνο Νάτση. Οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν με επιτυχία στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, όπου και υποδύθηκαν το ζευγάρι.

Η ανάρτηση της Ντόρας για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τις δικές τους στιγμές στα παρασκήνια της σειράς, η Ντόρα Μακρυγιάννη αδυνατεί να πιστέψει πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε από τη ζωή ο Πάνο Νάτσης.

«Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου . Γιατί Πανούλη μου ; Δεν το χωράει το μυαλό μου . Τόσο ευγενικός ,τόσο καλόψυχος ,τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι,σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη ,σπαράζει η καρδιά μου . Σ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πως να σου πω καλό ταξίδι ,δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του