Τσακίζει κόκκαλα μία μάνα: «Σήμερα ανυπομονούσα να πάω να στολίσω το μνήμα του Δημητράκη μου, Χρόνια Ουράνια και σε σένα μωρό μου, σε λατρεύω»

Άγιος Δημήτριος: Η συγκινητική ανάρτηση μιας μάνας για το παιδί της

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου μία μητέρα προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα η Γιάννα Πάνου, ιδρύτρια της σελίδας «Όταν γεννήθηκα ξανά», συγκινεί μιλώντας για το μωράκι της που έχασε, τον Δημητράκη της, δημοσιεύοντας μία ανάρτηση.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα ξύπνησα αξημέρωτα. Είχα ανήσυχο ύπνο. Ανυπομονούσα να πάω τον μικρό σχολείο ώστε να πάω να πάρω έναν καφέ, τα ετήσια χρυσάνθεμα μου και να πάω να στολίσω το μνήμα. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάω τόσο συχνά. Δεν ξέρω γιατί. Νιώθω πως δεν μου προσφέρει πια γαλήνη. Αντίθετα νιώθω λες και με γυρίζει πίσω στο πένθος. Σήμερα όμως, παραμονή της ουράνιας γιορτής του, είχα ανάγκη όχι μόνο να πάω μα και να κάτσω.

Τσακίζει κόκκαλα μία μάνα: «Σήμερα ανυπομονούσα να πάω να στολίσω το μνήμα του Δημητράκη μου, Χρόνια Ουράνια και σε σένα μωρό μου, σε λατρεύω»

Ήπια εκεί τον καφέ μου. Καθάρισα τα πράγματα του, βρήκα την πιο όμορφη μεριά για το γιγάντιο χρυσάνθεμο, άναψα το καντήλι και το λιβάνι και απλώς έκατσα εκεί να νιώθω τη ζεστασιά του ήλιου πάνω μου. Ίσως έτσι να ένιωσα σαν να ήταν εκεί. Μαζί μου. Δίπλα μου. Έκλαψα δεν το κρύβω. Δεν μου επιτρέπω ανήμερα του Αγίου Δημητρίου να είμαι θλιμμένη – άλλωστε είναι μέρα μεγάλης χαράς αφού γιορτάζει και το άλλο θαύμα μας- οπότε η παραμονή είναι πάντοτε με κάποιο τρόπο αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνον. Τον πρώτο Δημήτρη μου. Αυτόν που με δίδαξε την υπομονή, την αδιανόητη αγάπη, τη δύναμη που έκρυβα μέσα μου και που δεν γνώριζα καν. Χρόνια ουράνια και σε σένα μωρό μου. Σε λατρεύω. Πάντα και για πάντα».

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση, με αφορμή του Αγίου Δημητρίου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo