Σοφία Αλιμπέρτη: Η αγάπη του κόσμου 80s, η σχέση με τον Γιάννη Πάριο, το δύσκολο διαζύγιο και η απόσυρση από τα φώτα

Σοφία Αλιμπέρτη: Η αγάπη του κόσμου 80s, η σχέση με τον Γιάννη Πάριο, το δύσκολο διαζύγιο και η απόσυρση από τα φώτα

Σοφία Αλιμπέρτη: Τ άγνωστα στοιχεία της ζωής της

Στις 03/03/1966 γεννήθηκε στην Κέρκυρα η Ελληνίδα ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, Σοφία Αλιμπέρτη και κατά κόσμον Παρλαμά. Αποτέλεσε την απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο από τον οποίο  απέκτησε δύο παιδιά ενώ χώρισαν το 1996. Ο 27χρονος Μιχαήλ- Άγγελος, μάλιστα, ασχολείται με την σκηνοθεσία και τη φωτογραφία.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει επιλέξει ν’ αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας κι από το 2013 ζούσε μόνιμα στην Πάρο, όπου και διατηρούσε δική της καφετέρια στη Νάουσα.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η αγάπη του κόσμου 80s, η σχέση με τον Γιάννη Πάριο, το δύσκολο διαζύγιο και η απόσυρση από τα φώτα

Άγνωστα στοιχεία από την προσωπική ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010:” Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και  σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”.

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Μάνος Κουτσοφιός βρίσκονταν  στην Πάρο τόσο για τις διακοπές τους αλλά και για λόγους δουλειάς, μιας και στο νησί δραστηριοποιούνταν  επιχειρηματικά. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία τότε ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Κάποια στιγμή υπήρξαν και φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στην Αμερική, κάτι που όμως δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ζούσαν μαζί, σαν παντρεμένοι και όλοι πίστευαν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη επιτέλους “άραξε”… Μέχρι που όλα ανετράπησαν και μάλιστα με τον πλέον δύσκολο τρόπο. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο δεν είναι πλέον μαζί, αλλά οι δυο τους δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αλλάζει και πάλι τη ζωή της.

Ο οριστικός χωρισμός ήλθε πολύ επεισοδιακά, με τεράστιους καυγάδες και εντάσεις, που δεν άφηναν απολύτως κανένα περιθώριο επανασύνδεσης. Η Σοφία Αλιμπέρτη αποχώρησε μάλιστα από το καφέ-μπαρ το οποίο είχαν ανοίξει στην Παροικία μαζί με τον τότε σύντροφο της.

Τα άτομα του στενού τους περιβάλλοντος βρήκαν ως αιτία του χωρισμό, την ασυμφωνία χαρακτήρων.

Το 2011 το προσωπικό της «ησυχαστήριο» είχαν βάλει στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σαλέ και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από αυτό, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.

Η ηθοποιός είχε φοβηθεί πολύ, καθώς τις περισσότερες φορές που επισκεπτόταν το εξοχικό της ήταν μαζί τα παιδιά της.

Σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη μένει στην Αθήνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ απέχει από την υποκριτική.

Προτεινόμενα