Σοφία Αλιμπέρτη: Η ζωή που απολαμβάνει στην Πάρο, το σοκ της Αθήνας, οι προσωπικές φωτογραφίες και η απουσία από την τηλεόραση

Σοφία Αλιμπέρτη: Οι δηλώσεις της στην έκθεση φωτογραφίας του γιου της

Τη πρώτη εμφάνισή της στην Αθήνα, ύστερα από 1,5 χρόνο απουσίας, έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη, με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη, το βράδυ της Πέμπτης 10/2. Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στις κάμερες, η παρουσιάστρια μίλησε με υπερηφάνεια για τον γιο της, την καθημερινότητα στην Πάρο, ενώ σημείωσε ότι δεν της λείπει η τηλεόραση. 

Η Σοφία Αλιμπέρτη πρόλαβε οριακά να φτάσει στον χώρο τέχνης στα νότια προάστια καθώς ταξίδεψε απευθείας από το κυκλαδίτικο νησί. «Είχε απαγορευτικό οπότε οριακά φτάσαμε» είπε στους δημοσιογράφους.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η ζωή που απολαμβάνει στην Πάρο, το σοκ της Αθήνας, οι προσωπικές φωτογραφίες και η απουσία από την τηλεόραση

Οι δηλώσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη

Όσον αφορά στον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη είπε πως «έχει κι άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός. Επέμενα πολλά χρόνια για τη φωτογραφία, ωστόσο εκείνος ένιωσε έτοιμος τώρα. Και τώρα είναι το σωστό. Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι».

Για τη ζωή της στην Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε ότι «είμαι πάρα πολύ καλά. Έχεις μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί… Αυτοκίνητα… Κίνηση… Τι είναι αυτά;».

Η Σοφία Αλιμπέρτη τόνισε, ακόμη, ότι δεν της λείπει η τηλεόραση και ότι η απόφαση να την εγκαταλείψει τη βασάνιζε χρόνια. «Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν» ανέφερε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo