Σοφία Μουτίδου: “Τα δύο μεγάλα ψέματα του Χάρη Ρώμα για μένα”

by Τόνια Τζαφέρη

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου: Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο μεγάλα ψέματα για μένα

Σοφία Μουτίδου: Στο νέο επεισόδιο «Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στο Youtube φιλοξενήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός. Η οποία αναφέρθηκε σε δύο ψέματα, όπως υποστηρίζει, που έχει πει ο Χάρης Ρώμας για την ίδια.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα τηλεοπτικά. Μιας και κανείς μας δεν ξεχνά το ζευγάρι του Πώποτα και της δασκάλας, αφού χάρισαν στιγμές γέλιου στο κοινό. Ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε ένα παράπονο.

«Ο Χάρης Ρώμας είπε ψέματα πως για να παίξω στο “Καφέ της Χαράς” έπρεπε να συντονιστούν όλοι με τα ωράριά μου».

Σοφία Μουτίδου: Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο μεγάλα ψέματα για μένα

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας.

Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή. Είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Σοφία Μουτίδου: Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο μεγάλα ψέματα για μένα

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε επίσης: «Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια. Είπα “καλέ, τι ωραίο νυφικό”. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”.  Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό γιατί τα λέει αυτά».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα