Σε «σωστό παλάτι» μένει ο Άγγελος Λάτσιος: Η σπιταρόνα που ζει μαζί με τον πατέρα του στην Εκάλη

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε εικόνες από το πουλετέλες σπίτι, όπου ζει ο νεαρός

Ο Άγγελος Λάτσιος μετά το διαζύγιο των γονιών του, Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου, διάλεξε να μείνει με τον πατέρα του. Το σπιτι του Γιάννη Λάτσιου μάλιστα εντυπωασιάζει, διώροφο με τζάκι και δική του πισίνα.

Είναι γνωστό πως ο Άγγελος Λάτσιος μετά το διαζύγιο των γονιών του και μόλις μεγάλωσε λίγο αποφάσισε να μείνει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Οι δυο τους μένουν σε μια απίστευτη βίλα που έχει μέσα αλλά και έξω, όλα τα κομφόρ.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία από το οίκημα που μένουν και μπορούσε να διακρίνουμε πόσο εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο είναι. Μάλιστα, και ο Γιάννης Λάτσιος σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις που έχουν κάνει στο προφίλ του στο Instagram μας έχει δείξει φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Πρόκειται λοιπόν για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου. Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.

Δείτε μία εικόνα από το σπίτι ττου Γιάννη Λάτσιου

Related posts

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζóκερ: 4 ζώδια που θα «λоυστоύν» με χρńμα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης

Βουνό τα χρήματα από την Πανσέληνο: Εξαιρετικά νέα για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια που θα πνίγουν στο χρημα