Σούπερ Κική: «Eάν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα, θα είχα ξεπουληθεί, είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά»

by Εύα Ζαχαριάδη

Σούπερ Κική: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Σούπερ Κική παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για όλα. Ειδικότερα, η γνωστή ινφλουένσερ, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα.

Η ίδια πέταξε καρφιά για τον Γιώργο Λιάγκα. Επίσης αναφέρθηκε στο cancel influencers που προέκυψε μετά την υπόθεση της Θεσσαλονίκης με την καταγγελία ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στην πρόταση για το Asia Express και το… ξεπούλημα.

«Δε με αγχώνει να με πάρει η μπάλα, με το cancel influencer ήθελα και με πήρε η μπάλα. Η αλήθεια ήταν υπέρ μας και είχαν μπλεχτεί άτομα που ήταν “μεγάλοι καρχαρίες” που δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Δεν είχα ταραχθεί γιατί ειναι μεγάλη αυτοκρατορία για να πέσει», ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

Οι δηλώσεις της Σούπερ Κικής

Σε άλλο σημείο, η Σούπερ Κική σημείωσε πως: «δεν θα ήθελα να γίνω πανελατζού, θα γίνω παρουσιάστρια. Σπιτική, αυθεντική παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση για το Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν πήγα γιατί τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν λιγότερα από αυτά που βγάζω στο Instagram.

Σούπερ Κική: «Eάν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα, θα είχα ξεπουληθεί, είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά»

Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι που ήταν έξω από εμένα. Για παράδειγμα, εάν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα, θα είχα ξεπουληθεί. Γιατί έχω βγει κι έχω κάνει τις δηλώσεις μου. Και με τον κάθε Λιάγκα δηλαδή. Κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από εμένα ιδεολογικά, θα ήταν ξεπούλημα για μένα να πάω».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo