Σούσουρο με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τις φήμες: Έβαλαν τέλος μια καλή με μία τους κίνηση

Η Κέιτ Μίντλετον έχει προκαλέσει τελευταία ένα «όργιο» φημών λόγω του γεγονότος, ότι απέχει από το δημόσιο βίο μετά το χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε, ωστόσο μια νέα της δημόσια εμφάνιση έρχεται να προκαλέσει νέα συζήτηση, ειδικά μετά από όσα έχουν αναφερθεί και για τη σχέση με το σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Συγκεκριμένα, η Πριγκίπισσα εθεάθη σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ το περασμένο Σάββατο (16/3). Σύμφωνα με άλλους επισκέπτες στο κατάστημα από όπου συχνά αγοράζουν τρόφιμα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Ποια η αληθινή κατάσταση της Κέιτ;

Πολίτης που είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην εφημερίδα: «Μετά από όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει εξεπλάγην που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω και ψώνιζε με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά».

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ακολουθεί αναφορά στους Sunday Times ότι η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών. Δεν αποκλείεται πάντως η πιθανότητα να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.

«Μπορώ να φανταστώ την πριγκίπισσα ίσως να συζητά την ανάρρωση της ενώ θα βρίσκεται έξω σε κάποια υποχρέωση. Αν θα το έκανε, έτσι θα το έκανε», είπε ο φίλος του ζεύγους, προσθέτοντας πως δε θα υπάρξει βιασύνη και πως οι Ουίλιαμ και Κέιτ «είναι πιο ανοιχτοί όταν συνομιλούν με το κοινό».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα Κέιτ έχει «ταρακουνηθεί» από τη διαδικτυακή υστερία για την υγεία της και τις αντιδράσεις για την επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

Η κίνηση που ετοιμάζουν για να κλείσουν στόματα μετά τις φήμες για πρόβλημα υγείας και διαζύγιο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» το τελευταίο χρονικό διάστημα ελέω φημών περί προβλήματος υγείας για την Πριγκίπισσα, αλλά και θέματα στο γάμο του ζευγαριού, αφού υπάρχουν αναφορές ακόμη και για εξωσυζυγική σχέση του διαδόχου του θρόνου.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για το ζευγάρι, καθώς δε θέλει και… πολύ για να δημιουργηθεί σπέκουλα γύρω τους με οποιαδήποτε αφορμή. Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, αμφότεροι είναι σοκρισμένοι με την έκταση των φημών, ιδιαίτερα για τα προβλήματα στο γάμο τους, θέλοντας να τονίσουν μέσω κοντινών τους προσώπων, ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα.

Η κίνηση, βέβαια, που «εκτόξευσε στη στρατόσφαιρα» όλες τις προαναφερθείσες φήμες, και πολύ περισσότερο για την υγεία της Κέιτ, ήταν η «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της. Εκείνη μπορεί να απολογήθηκε, αλλά οι φήμες δε σταμάτησαν. Τουναντίον, έγιναν πιο έντονες, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι αποφασισμένο να βάλει τέλος σε κάθε φήμη.

ύντομα, μάλιστα, πρόκειται να αναρτήσουν νέα φωτογραφία, με τον Πρίγκιπα Λούις να έχει γενέθλια στις 23 Απριλίου. Από το Κένσινγκτον διαμηνύεται, ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να σταματήσει κάθε φήμη για τα προβλήματά του. «Εκτιμούν την αγάπη του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν, ότι υπάρχει επιθυμία να τα δουν σε δημοσίευση», αναφέρει κοντινός τους άνθρωπος.

Μπορεί, βέβαια, να μην υπάρχει οριστική απόφαση για το πώς θα οριστικοποιηθεί, ότι όλα βαίνουν καλώς για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι αναφορές για την υγεία της επιτείνουν μια τέτοια κίνηση. Μια άλλη ημερομηνία, δε, που έχει κυκλωθεί είναι η 17η Απριλίου, όταν και θα επιστρέψουν, μετά το Πάσχα της αγγλικανικής εκκλησίας, τα παιδιά στο σχολείο, με μια σκέψη να είναι να τα πάει εκεί η ίδια η Πριγκίπισσα. Σε κάθε περίπτωση, άπαντες αναμένουν την επόμενη κίνηση του ζευγαριού, περιμένοντας να μπει ένα τέλος σε όλες τις φήμες.

Related posts

Σοφία Αλιμπέρτη: Είναι 58, αλλά δείχνει για πλάκα 28! Βγήκε με μαγιό στην παραλία και κρύφτηκαν όλες

Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, είχαν 3 παιδία: Χώρισε κι άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, πολύ κρίμα

Η 65χρονη γιαγιά από την Αυστραλία που γυμνάζεται κάθε μέρα -«Όλοι με μπερδεύουν με την εγγονή μου»