Σούσουρο με τα σχόλια για το ζευγάρι: «Φτάνει πια με τα φιλιά Βανδή – Μπισμπίκη, υπάρχουν και παιδιά»

by Εύα Ζαχαριάδη

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η γνώμη του για το ζευγάρι που απασχολεί τα μίντια

Το love story μεταξύ Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη έχει απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό καιρό. Ειδικά τώρα τελευταία που το ζευγάρι δεν φοβάται τις κάμερες και είναι εκδηλωτικό.

Ο γνωστός ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια έχουν τραβήξει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, όπως και την κριτική.

Αυτή τη φορά, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος προχώρησε σε μερικά σχόλια για τη σχέση του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, την Κυριακή 29/1 στην εκπομπή «Γεια σου», για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, είπε:

Σούσουρο με τα σχόλια για το ζευγάρι: «Φτάνει πια με τα φιλιά Βανδή – Μπισμπίκη, υπάρχουν και παιδιά»

«Εγώ, ειλικρινά, έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης, θα καπνίζει ο κόσμος μέσα. Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν. Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. «Ε, ξύσου» του λέω εγώ. «Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι» μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ορμώμενος από το περιστατικό με το τσιγάρο του Μπισμπίκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή.
Όσα είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος:

Η συνέντευξη που έδωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo