Σούσουρο με τη Δήμητρα Ματσούκα: Η φωτογραφία που έβγαλε 500.000 από την τράπεζα για να εξαφανιστεί από παντού

Δήμητρα Ματσούκα: Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία που ήθελε να εξαφανίσει

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε ανοιχτά για το εξώφυλλο που είχε το 2004 αλλά και τις 50.000 που έδωσε προκειμένου να εξαφανιστεί.

Στον καναπέ του «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» της ΕΡΤ βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και τα εξώφυλλα τα οποία και συζητήθηκαν. Παράλληλα, απολαύστε εδώ τον «παράδεισο» της Δήμητρας Ματσούκα στο Παγκράτι.

Η Δήμητρα Ματσούκα πέρασε σε μια αποκάλυψη για την εποχή που χρειάστηκε να πληρώσει προκειμένου να μην κυκλοφορήσει φωτογραφία της σε εξώφυλλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα

«Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον», ανέφερε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν. Και μου είπαν ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση.

Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Related posts

Λεβέντισσα η Χαρούλα Αλεξίου: Άφησε το μικρόφωνο και έπιασε το ζεϊμπέκικο – Το video που ξεπέρασε τις 9.000.000 προβολές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αuτά είναι τα πρωτοσέλιδα-σοκ στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή – «Έχετε βάλει χέρι σε 20 νησιά μας»

Σοκ! Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα- Ο νεαρός γλίστρισε στο ντους και χτύπησε στο κεφάλι του