Σοβαρή προειδοποίηση από την Πατέρα: Άσχημο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για Παρθένους, Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

by Τόνια Τζαφέρη
Σοβαρή προειδοποίηση από την Πατέρα: Άσχημο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για Παρθένους, Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

Σεπτέμβρης: Πως θα κινηθεί για τα επόμενα ζωή σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις

Η νέα σεζόν είναι εδώ και μαζί της έρχεται να φέρει νέο αέρα, ωστόσο για κάποια από τα ζώδια φέρνει και πολλές δυσκολίες.

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μοιράζεται αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Έτσι και σήμερα Πέμπτη 1/9 λοιπόν, ενημέρωσε τα 12 ζώδια για όσα θα βιώσουν την πρώτη του μηνός, την ώρα που ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για μια σε γενικές γραμμές δύσκολη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προσπαθείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, όμως κάποια σχέδια σας πλησιάζουν την λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα οικονομικό σχέδιο που ή θα αποδώσει ή θα μπορούσε να είναι απατηλό. Βεβαιωθείτε για το σωστό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και πάλι θα σας απασχολήσει η εργασία (υγεία). Προσοχή όμως σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα δώσετε αγώνες.

Σοβαρή προειδοποίηση από την Πατέρα: Άσχημο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για Παρθένους, Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή δίνετε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική σας ζωή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Η οικογενειακή σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί, όμως οι γεν. το γ΄ δεκ. μπορεί να είναι πολύ κοντά στα όνειρά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ δουλειά σας περιμένει στην καθημερινή σας ζωή. Κάποιο λάθος μπορεί να γίνει, προσοχή (γεν. 11-13/9).

ΖΥΓΟΣ

Το πάθος σας για να ρυθμίσετε υποθέσεις σας οδηγεί σε επιτυχία. Μπορείτε να ελπίζετε και στην βοήθεια… άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν (α’ δεκ) είναι στο χέρι σας να παραμερήσετε με την δράση σας τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξακολουθούν να σας φορτίζουν θέματα των αγαπημένων σας προσώπων. Μελετήστε τα σχέδιά σας (γεν. 9-11/12).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε βοήθεια σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούν. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα δώσει κάποιες λύσεις, στους προβληματισμούς σας. Η διαίσθηση σας ή ένα όνειρο θα βοηθήσει τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Όμως προσοχή στα βήματά σας (γεν. 10-12/3) ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει.

Πολύ δύσκολη εβδομάδα για Κριούς, Ταύρους, Διδύμους και ακόμη 4 ζώδια

Καλό Φθινόπωρο, καλό μήνα και όλα τα καλά. Η νέα περίοδος μας καλεί να πάρουμε τη δύναμη στα χέρια μας, ξεκαθαρίζοντας με αυτοπεποίθηση και όχι με οργή τα όρια μας. Ας αποφύγουμε το χάσιμο του μέτρου που θα μας οδηγήσει σε υπερβολές και ας σταματήσουμε να καταναλώνουμε τον εαυτό μας είτε πρακτικά, είτε λεκτικά για πράγματα τα οποία μας ανήκουν.

ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04)

Σοβαρή προειδοποίηση από την Πατέρα: Άσχημο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για Παρθένους, Τοξότες και άλλα 4 ζώδια

Λειτουργήστε µε τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας έτσι λάθος κινήσεις και συµπεριφορές που θα σας εκθέσουν και θα σας γεµίσουν ενοχές. Η τήρηση του µέτρου και η αποφυγή υπερβολών είναι το κλειδί. Οικογενειακά και συναισθηµατικά ζητήµατα που δεν αντιµετωπίστηκαν µε τη δέουσα ωριµότητα, δηµιουργούν εµπόδια και ανατροπές στα πλάνα σας.

AstroTip: Αναλάβετε µε ωριµότητα και ρεαλισµό την ευθύνη των λαθών σας και συντονίστε τις κινήσεις σας ρεαλιστικά προς την επίλυσή τους, µακριά από υπερβολές και άσκοπες επαναστάσεις.

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

ΤΑΥΡΟΣ (21/04-20/05)

Δεν είναι όλες οι προτάσεις που παρουσιάζονται προσοδοφόρες. Συναισθηµατικά, µην ενδώσετε σε σχέσεις που στερούνται ρεαλιστικών υποδοµών, ενώ παράλληλα µην επιχειρήσετε να προβείτε σε ατασθαλίες και εξαπατήσεις.

AstroTip: Η θετική εξέλιξη των γεγονότων εξαρτάται άµεσα από το πόσο ευέλικτοι και ικανοί θα φανείτε, ενώ η αρνητική πορεία των πραγµάτων θα µεγαλώνει, όσο εσείς θα µένετε προσκολληµένοι στα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05-20/06)

Δείξτε προσοχή σε εκκρεµότητες του παρελθόντος και αλήθειες που δεν λέγονται από µέρους σας ξεκάθαρα και είναι αυτές που οδηγούν τα πράγµατα σε εντάσεις και ρήξεις. Ξεκαθαρίστε, αρχικά µε τον εαυτό σας και έπειτα µε το περιβάλλον σας, τι πραγµατικά είναι αυτό που επιθυµείτε.

AstroTip: Kαλά θα κάνετε να εξετάσετε εκ νέου εκκρεµότητες του παρελθόντος, που χρειάζεται να αφήσετε πίσω σας, αλλά και επιλογές που σας στερούν τη δύναµη και την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06-22/07)

Αποδεχτείτε την πραγµατικότητα και αποφύγετε να κρυφτείτε πίσω από ρόλους και παιδικά σενάρια. Παρατηρείστε µε ανοιχτό µυαλό τα όσα συµβαίνουν και παραδεχτείτε αλήθειες, χωρίς να µένετε σε επιλογές που έχουν αποδείξει τη δυσλειτουργία τους. Θέστε ψύχραιµα όρια σε ανώριµες συµπεριφορές, δικές σας αλλά και