Σπουδαίος άνθρωπος, αληθινή κυρία: H Kαρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε στο πλευρό παιδιών που νοσηλεύονται με καρκίνο

Kαρμεν Ρουγγέρη: Η ιέρεια του παιδικού θεάτρου σε μια συγκινητική επίσκεψη σε νοσοκομείο

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επίσκεψη της Κάρμεν Ρουγγέρη σε νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται παιδιά με καρκίνο και δίνουν καθημερινά την δίκη τους μάχη, αποτελώντας ήρωες.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτις που θεωρείται η ιέρεια του παιδικού θεάτρου, Κάρμεν Ρουγγέρη, ή όπως λέει η ίδια η “Κάρμεν των παιδιών” με μια κίνησή της απέδειξε γιατί κατέχει τόσο σημαντική θέση στις προτιμήσεις του λιλιπούτειου θεατρόφιλου κοινού.

Επ΄ευκαιρίας της περιοδείας της παιδικής παράστασης “Περσέας και Ανδρομέδα” αποδέχθηκε την πρόσκληση και επισκέφθηκε την Παιδοογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κρήτης.

“Η κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη ήρθε στην πόλη μας στο πλαίσιο της περιοδείας της θεατρικής της παράστασης “Περσέας και Ανδρομέδα”

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσης: “Η κυρία Ρουγγέρη ήρθε στην πόλη μας στο πλαίσιο της περιοδείας της θεατρικής της παράστασης “Περσέας και Ανδρομέδα” για το διήμερο 19 & 20 Ιουλίου και με μεγάλη χαρά δέχτηκε αμέσως την πρόσκληση του σωματείου μας να συναντήσει τους μικρούς μας φίλους στο χώρο της κλινικής.

Περάσαμε μαζί ένα όμορφο μεσημέρι γεμάτο χαμόγελα και παιχνίδια και χωριστήκαμε με την υπόσχεση και από τις δύο πλευρές να συναντηθούμε ξανά του χρόνου, αυτή τη φορά στην πλατεία του θεάτρου, γεροί και δυνατοί.

Τις όμορφες αυτές στιγμές κατέγραψε με τον φακό της η αγαπημένη μας Γιάννα Καραγιώργου από το Profile Photography G.K και την ευχαριστούμε θερμά που ήταν δίπλα μας για μια ακόμη φορά.”

Related posts

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί

Πυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω από τα δόντια – «Το καλό παιδί τελείωσε»