Στα καλύτερα της η Ζώζα Μεταξά: Αυτός είναι ο σύντροφός της, με τον οποίο έχουν χρόνια σχέσης- Οι κοινές τους φωτογραφίες

Στα καλύτερα της η Ζώζα Μεταξά: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τον σύντροφο της

Στα καλύτερα της είναι η Ζώζα Μεταξά μιας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ καλή σχέση που την κάνει ευτυχισμένη. Πιο συγκεκριμένα βρήκε τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου της, Αναστάση Ζήση.

Η πανέμορφη ηθοποιός “λάμπει” στα 49 της χρόνια, κάτι που φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και δημοσιεύει πολύ συχνά.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερες και πλημμυρισμένες από χαρά, μιας και η Ζώζα Μεταξά πάντρεψε την κόρη της, Κόνι Μεταξά, στην Κρήτη, με τον Μάριο Καπότση, όπου και ήταν ζευγάρι με την κόρη της τα τελευταία χρόνια. Η πανέμορφη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει εστιάσει στα επαγγελματικά της και η αλήθεια είναι ότι προτιμά να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

Ωστόσο, με μια πρόχειρη ματιά στα social media της αντιληφθήκαμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Αναστάση Ζήση, με τον οποίον και ταιριάζουν πάρα πολύ. Το ζευγάρι έχει κάνει πολλά ταξίδια μαζί, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι τα κοινά τους φωτογραφικά κλικ είναι απίθανα!

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της