Στα μαύρα η μητέρα του: Η νέα ανάρτηση που επιβεβαιώνει το θάνατο του Sin Boy – Η απάντηση της αδερφής και της μάνας του

Sin Boy: Θρίλερ με τον θάνατο του τράπερ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η είδηση του θανάτου του τράπερ Sin Boy ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος. Ωστόσο υπάρχουν και οι θαυμαστές που υποστηρίζουν πως πρόκειται για τρολάρισμα του καλλιτέχνη.

Από την άλλη φήμες λένε πως πέθανε στο Κόσσοβο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η αδερφή του πρώτα και η μητέρα του στη συνέχεια αντέδρασαν «περίεργα» στα social media τους.

Στον επίσημο λογαριασμό του Sin Boy ανέβηκε χτες η ακόλουθη ανάρτηση: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Η ανάρτηση που επιβεβαιώνει τον θάνατο του Sin Boy

Sin Boy: Τι συμβαίνει τελικά

Την ανάρτηση κοινοποίησε στο προφίλ της και η αδερφή του, η οποία φαίνεται να επιβεβαίωσε τον θάνατό του την ίδια ώρα που έβαλε μαύρη εικόνα στην φωτογραφία προφίλ της..

Τις φήμες επιβεβαίωσε με τον τρόπο της αλλά όχι με κάποια ανακοίνωση ή ανάρτηση και η μητέρα του καλλιτέχνη, καθώς έβαλε μαύρο φόντο στο προφίλ της στο Instagram ενώ παράλληλα έκλεισε τα σχόλια από τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Επίσημες ανακοινώσεις από επίσημα χείλη δεν υπάρχουν και αυτό κάνει τους σχολιαστές και τους διαδικτυακούς φίλους του τράπερ να είναι δύσπιστοι ως προς την εγκυρότητα των φημών που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες.

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της