Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με casual εμφάνιση – Η απόδραση σε εμπορικό κέντρο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόδραση σε εμπορικό κέντρο

Η γνωστή παρουσιάστρια, στις καθημερινές εξόδους της διαλέγει μια casual εμφάνιση. Χαρακτηριστική ήταν και η έξοδος που έκανε πρόσφατα σε εμπορικό κέντρο.

Μπορεί να είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα της Σταματίνας, ωστόσο λόγω του ότι το Happy Day προβάλλεται πολύ πρωινές ώρες, καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο χρόνο να δει τα παιδάκια της ή για να περάσει ευχάριστο χρόνο με τις φίλες της.

Μπορεί να είναι πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα της Σταματίνας, ωστόσο λόγω του ότι το Happy Day προβάλλεται πολύ πρωινές ώρες, καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο χρόνο να δει τα παιδάκια της ή για να περάσει ευχάριστο χρόνο με τις φίλες της.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Κυριακής 13/3, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» κάνοντας κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε εάν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha, με την εκπομπή της Happy Day, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Alpha. Εστιάζω στο τώρα, στο σήμερα. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Είναι μία χρονιά πολύ απαιτητική και όποιες αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνω για αργότερα. Η ζώνη που υπηρετώ είναι μία ζώνη που αγαπώ και νιώθω όμορφα σε αυτό το πρωινό ξύπνημα.

Μου αρέσει όταν με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “ξυπνάμε μαζί και ξυπνάμε κεφάτα”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να φύγει από την πρωινή ζώνη.

Related posts

Eurovision 2024: Γιούχαραν την εκπρόσωπο του Ισραήλ – Τι της φώναζε ο κόσμος την ώρα που τραγουδούσε

Τα ‘χασε η Βανδή: Έγινε η πρόταση γάμου πάνω στην σκηνή ενώ τραγουδούσε, παραλήρημα από το κοινό

Πάει για πρωτιά! Η Μαρίνα Σάττι έκανε το απίστευτο στη σκηνή και ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη