Σταμάτης Γονίδης: «Γιατί κα ΠτΔ έχετε αφαιρέσει την Ελληνική Σημαία;»

Σταμάτης Γονίδης: Η γεμάτη απογοήτευση και οργή, ανάρτηση του

Σταμάτης Γονίδης: ‘’Ο καθένας με τον πόνο του’’ θα μπορούσε να ήταν μια έκφραση που ίσως ταιριάζει. Μπορεί να είχε όλα τα δίκια ο δημοφιλής τραγουδιστής, αλλά την στιγμή που όλη η χώρα καιγόταν. Με τους πυροσβέστης να δίνουν ηρωική μάχη, ο Γονίδης παρατήρησε κάτι, το οποίο είχε πολύ ενδιαφέρον. Μέσα από μια ανάρτηση του τραγουδιστή στο facebook, αποφάσισε να δείξει την έντονη δυσαρέσκεια του, προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία όπως φαίνεται και από τις εικόνες. Έχει είτε αφαιρέσει την Ελληνική σημαία από το Προεδρικό γραφείο, είτε την έχει τοποθετήσει σε κάποιο άλλο σημείο του χώρου.

Ωστόσο ο Σταμάτης Γονίδης, παρατήρησε τις δυο φωτογραφίες, στην μια εκ των οποίων φαίνεται να λείπει η γαλανόλευκη. Και αποφάσισε μέσα από μια δημοσίευση του, να εκφράσεις τις σκέψεις και την δυσαρέσκεια του.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη

«Κυρία πρόεδρε της Δημοκρατίας όταν επιστρέψουν οι αθλητές μας από το Τόκιο που σήκωσαν την ελληνική σημαία και τίμησαν την πατρίδα μας ακούγοντας όλος ο πλανήτης τον εθνικό μας ύμνο, θα τους υποδεχθείτε στον χώρο που εσείς ,είστε η μόνη πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχετε αφαιρέσει την ελληνική σημαία; Μήπως η ελληνική σημαία σας χαλάει την αισθητική του χώρου;;;»

Related posts

«Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα»

Δυστυχώς: «Τούμπα» τα προγνωστικά μετά την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Καρκινοπαθής κερδίζει 1,3 δις: «Δεν σκέφτηκα τους αριθμούς. Τους διάλεξε ο Θεός»