Σταμάτης Γονίδης: «Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου»

by Τόνια Τζαφέρη

Σταμάτης Γονίδης: Ποδαρικό στην Πάνια με αποκαλυπτική συνέντευξη

Μια αποκαλυπτική και κάπως πιο ιδιαίτερη συνέντευξη θα μπορούσαμε να πούμε πως παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης στην Πάνια.

Πιο αναλυτικά ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μίλησε για την κόρη του, τις εκτρώσεις, αλλά και τη δύναμη που έχει να κουνάει αντικείμενα.

Σταμάτης Γονίδης: «Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου»

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «άσ’ το, μην το ψάχνεις, είναι καψούρα μου. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει. Κι όταν βλέπω αυτό το παιδί, λέω τι έχασα. Τι ευτυχίες έχασα, πόσο χαζός ήμουν, αλλά δεν γνώριζα Χριστό, δεν ήξερα».

Οι δηλώσεις του Γονίδη για την πίστη αλλά και τις “δυνάμεις” του

Για την βαθιά του πίστη στον Θεό, αλλά και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του, ο Σταμάτης Γονίδης επεσήμανε «ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω. Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουνε, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε».

Σταμάτης Γονίδης: «Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου»

Σταμάτης Γονίδης: “Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε”

Όσον αφορά τη σχέση του με το χρήμα, σημείωσε «δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν