Στέφανος Κασσελάκης: Μαθεύτηκε που θα γίνει το 4ημερο γλέντι μετά το γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

by Maria Giannoutsou
Στέφανος Κασσελάκης: Μαθεύτηκε που θα γίνει το 4ημερο γλέντι μετά το γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Η διαδικτυακή πρόσκληση του γάμου του Στέφανου Κασελάκη και του Ταϊλερ Μάκμπεθ ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Είναι μίνιμαλ, με τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία, τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.
Η γαμήλια τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, στον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

«Στο Σκινέ Χανίων. Θα γίνει από τις 28 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη. Θα έχει μία διάρκεια περίπου 4 ημέρες. Θα είναι ένα μείγμα ενός γάμου από τα παλιά και θα έχει βέβαια και αρκετά δρώμενα, για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών από το εξωτερικό» δήλωσε ο θείος του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν έλαβε ηλεκτρονικά προσκλητήριο. «Δε νομίζω να λάβω προσκλητήριο έτσι και αλλιώς εγώ το έχω λάβει δια ζώσης, πάρα πολύ καιρό τώρα. ΟΙ στενοί συγγενείς συνήθως δεν λαμβάνουν προσκλητήρια, έχει ειπωθεί στόμα με στόμα».

Στέφανος Κασσελάκης: Μαθεύτηκε που θα γίνει το 4ημερο γλέντι μετά το γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Πληροφορίες του T-live αναφέρουν ότι το γλέντι του γάμου θα γίνει στο περίφημο Βοτανικό Κήπο που πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού. Είναι μια έκταση διακοσίων περίπου στρεμμάτων κατάσπαρτο με βότανα, φυτά και ζώα της Κρητικής γης. Ένα κρητικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Ο Βοτανικός Κήπος υπόσχεται αξέχαστες γευστικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Προσφέρει μόνο τοπικά υλικά της περιοχής, και παραδοσιακές συνταγές. Σε έναν από τους χώρους του λοιπόν φημολογείται ότι θα φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι του γάμου.

Πoλεμoς στο Ιράν: Η σoκαpιστικn στιγμή που BoμBα σκάει δίπλα στο συνεργείο του MEGA (βίντεο)

«Φουσκοχειλούδες…»: Σάλoς με Auτά που είπε ο Μπογδάνος για τις Ελληνίδες στο Ντουμπάι

Οι πιο λαχταριστές γεμιστές πιπεριές με μπέικον και πέστο – Μόλις βγουν από τον φούρνο εξαφανίζονται!

Οι πιο ζουμεροί κεφτέδες της γιαγιάς – Το μυστικό υλικό που τους κάνει ακαταμάχητους!

Κατερίνα Καινούργιου: Αμηχανία on air με τα πλάνα την ώρα που έτρωγε – «Γιατί με δείχνεις ρε παιδάκι μου;»

Προτεινόμενα