Στέφανος Κασσελάκης – Ταϊλερ Μάκμπεθ: Το «μυστικό» που κρύβει το προσκλητήριο του γάμου τους

by Maria Giannoutsou
Στέφανος Κασσελάκης – Ταϊλερ Μάκμπεθ: Το «μυστικό» που κρύβει το προσκλητήριο του γάμου τους

Η διαδικτυακή πρόσκληση του γάμου του Στέφανου Κασελάκη και του Ταϊλερ Μάκμπεθ ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Είναι μίνιμαλ, με τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία, τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμή, ο γάμος θα είναι υπαίθριος και θα τελεστεί λίγο έξω από το χωριό Σκινές Χανίων, από όπου άλλωστε κατάγεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Live News, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ετοιμάζουν 4ημερο γλέντι για τον γάμο με τραπέζια, εκδηλώσεις και εκδρομές από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Το δείπνο αυτό θα λάβει χώρα στις 29 Αυγούστου σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ. Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση. Η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα.

Στέφανος Κασσελάκης – Ταϊλερ Μάκμπεθ: Το «μυστικό» που κρύβει το προσκλητήριο του γάμου τους

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», ανέφερε ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προσκλητήριο αυτό έχουν λάβει λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς και φίλους του ζευγαριού από την Αμερική ενώ οι πολιτικοί που θα παραβρεθούν είναι ελάχιστοι. Είναι ενδεικτικό πως προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιου άλλου κόμματος.

«Θα έρθουν από την Αμερική και ενδεχομένως και από κάποια άλλη ήπειρο, άρα θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Υπάρχουν συγγενείς και από Αυστραλία, οπωσδήποτε θα υπάρχουν από Ευρώπη», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρόσκληση είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ένα πολύ έξυπνο κωδικό που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας τους.

Τι προβλέπεται από τον νόμο
Στις 19 Οκτωβρίου, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Αμερική. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βέρα στο δεξί.

Ο έγκριτος νομικός Γιάννης Γλύκας εξηγεί στο Live News πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τον γάμο που έκανε στην Αμερική και στην Ελλάδα.

Για να θεωρηθεί έγκυρος αυτός ο γάμος που έγινε στο εξωτερικό θα πρέπει να δηλωθεί στο δημοτοτόλογιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να προχωρήσει σε λύση του γάμου για να μπορέσει να παντρευτεί στην Κρήτη ή να γίνει ένας εικονικός γάμος που θα έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα.

Οι σχεδόν 120 καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα σε αυτό το τριήμερο να κάνουν θαλάσσιες βόλτες, να γευτούν κρητικές λιχουδιές αλλά και να συμμετάσχουν σε παραδοσιακά γλέντια.

Προτεινόμενα