Στέλιος Μάινας: «Να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι»

Στέλιος Μάινας: «Να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι»

Στέλιος Μάινας: Μόνο με εμβολιασμένους τα κλειστά θέατρα

Στέλιος Μάινας: Τα κλειστά θέατρα, τα ζητά ο γνωστός ηθοποιός, μόνο με εμβολιασμένους, δείχνοντας σύμφωνος με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Με συνέντευξη που δίνει στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” ο ηθοποιός παίρνει σαφή θέση υπέρ του εμβολιασμού απέναντι στον κορονοϊό.

Στέλιος Μάινας: «Να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι»

Οι δηλώσεις του Στέλιου Μάινα

«Θα πάμε περιοδεία με τον “Κήπο” για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο», τονίζει ο Στέλιος Μάινας.

«Εγώ δυστυχώς έχασα από κοροναϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κοροναϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο”, συμπλήρωσε.

“Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές”, καταλήγει ο Στέλιος Μάινας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα