Στιγμές χαλάρωσης με μια γλυκιά ανάρτηση: Το τρυφερό βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης κρύβοντας την κοιλιά της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαλαρώνει λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε 3 μήνες περίπου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ που θα κρατήσουν το παιδάκι τους στην αγκαλιά τους.

Μπορεί να μην έχει κάνει καμία δήλωση για το ευχάριστο αυτό γεγονός, ωστόσο, ένα ξέσπασμα της παρουσιάστριας πριν από μερικές ημέρες κάτω από ανάρτηση της, απαντούσε έμμεσα για την εγκυμοσύνη.

Μετά τις διακοπές τους στην Ρόδο, όπου γιόρτασαν την επέτειο για τα δυο χρόνια σχέσης τους, επέστρεψαν στην Αθήνα, καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και ξεκινάει η δουλειά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βίντεο από το σπίτι της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο με το σκυλάκι της από το σαλόνι του σπιτιού της. Η παρουσιάστρια συνεχίζει να μην δείχνει δημόσια την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αφού θέλει να κρατήσει αυτές τις όμορφες στιγμές μόνο για τους ίδιους.

Related posts

Σάλος στην Eurovision: Αποκλείστηκε τελείως η Ολλανδία από τον διαγωνισμό – Ο πραγματικός λόγος

Xώρισε o Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα μετά από 5 χρόνια γάμου

«Αν βλέπετε το βίντεο θα έχω πeθάνει» – Ραγiζει καpδιές 31χρονη που έφυγε από τη ζωή