«Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό»: Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη που κατήγγειλε το Φιλιππίδη

by Τόνια Τζαφέρη

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τα γεγονότα φυλάκισης του Φιλιππίδη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός, μετά τα γεγονότα με την φυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο η ίδια είχε καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε ανοιχτά στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Βασικό θέμα της συζήτησης που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της, ήταν η απόφασή της να καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε το πώς βίωσε όλη αυτή την εμπειρία ενώ έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη βοήθεια που δέχθηκε από τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Κάτια Δανδουλάκη που ήταν η πρώτη που έμαθε για το περιστατικό.

«Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό»: Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη που κατήγγειλε το Φιλιππίδη

«Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να μιλήσω το ότι είχα τον Αλέξανδρο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολο να γκουγλάρεις το όνομά σου και να βλέπεις τι έχει συμβεί. Σκεφτόμουν το παιδί όταν θα μπαίνει τι θα βλέπει. Αυτό που έβαλα πάνω από όλα είναι να το μάθω να λέει όχι. Εγώ έχω μιλήσει ανοιχτά γι αυτό το θέμα και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Θα παλεύω γι’ αυτό το κίνημα», είπε αρχικά.

Όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός για την Κάτια Δανδουλάκη

Αναφερόμενη στην Κάτια Δανδουλάκη, είπε: «Έκανε τα πάντα τότε, σιωπηλά και είναι προς τιμήν της. Είχε αντιληφθεί τα πάντα, είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και όταν δόθηκε η ευκαιρία και η στιγμή, μπήκε βράχος μπροστά να προστατέψει».

«Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό. Το βίωσα πάλι, συνέβη στο σώμα μου. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα την τηλεόραση, δεν διάβαζα. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Μετά ήρθε η αγωνία τι θα γίνει.

«Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό»: Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη που κατήγγειλε το Φιλιππίδη

Δεν έχει τελειώσει το θέμα. Έχω μια ανακούφιση μετά τα πρώτα δείγματα για το αν θα πάει κάπου αυτό και που. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε κάτι συνέβη. Αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια. Γιατί κι αυτοί άνθρωποι είναι, να μην ρίχνουν την πληγή τους σε άλλους.

Περίμενα πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή. Δεν μπορεί να μην παίρνουν θέση και πλευρά κάποιοι άνθρωποι. Άνθρωποι που έχουν κακοποιηθεί και δεν έχουν μιλήσει, φοβούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν