Στηβ Ντούζος: Άφησε ιστορία στις ελληνικές βιντεοκασέτες, φυλακίστηκε άδικα και τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Στηβ Ντούζος: Μια αναδρομή στην ζωή του γνωστού ηθοποιού

Πρόκειται για έναν ηθοποιό όπου η υγεία του είχε κυριολεκτικά περάσει από σαράντα κύματα. Άφησε την δίκη του ιστορία στις ελληνικές βιντεοκασέτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μπήκε στην φυλακή και μάλιστα άδικα.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το πρωινό» και την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος είχε παίξει τον ρόλο που έμεινε για πάντα χαραγμένος στις καρδιές όλων των Ελλήνων, τον «Μπίλια» στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», δεν μάσησε τα λόγια του. Αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως την περίοδο που πέρασε στη φυλακή και τις τέσσερις φορές που «πήγε» και «ήρθε».

«Την πρώτη μου μηχανή την πήρα όταν ήμουν 13 χρόνων. Στον δρόμο όταν με βλέπουν με την μηχανή, με φωνάζουν “Μπίλια”! Δεν θα είμαι στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Έχω μεγαλώσει! Το κωμικό δεν μου βγαίνει. Έχω μεγαλώσει, έχω βαρύνει! Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό.

“Είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας! Η κόρη μου είχε προβλήματα δυσλεξίας”, δήλωνε ο Στηβ Ντούζος

ΑΑνοίξαμε τον παιδικό σταθμό για να τον προετοιμάσουμε για εκείνη. Δεν αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα bullying για τα κιλά μου. Είχα τον αέρα της Αμερικής! Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής!

Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί από το 1996, έχουμε 16 χρόνια διαφορά!».

Related posts

Με τον Κωνσταντίνα Αργυρό δείπνησαν Κασσελάκης και Τάιλερ – Στο δίπλα τραπέζι η Ελένη Φουρέιρα

Σε απόγνωση οι τηλεθεατές: Αποχωρεί από την ελληνική τηλεόραση και τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αυτιάς

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Διακóπτουμε την κοινωνία μας με τους ψηφισαντας εναντίον του Θείου νóμου»