Στηβ Ντούζος: “Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω”

Στηβ Ντούζος: Μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”

Στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”, μίλησε ο Στηβ Ντούζος . Ο ηθοποιός, μίλησε για τα χρόνια που σημείωνε τεράστια επιτυχία με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», ενώ αναφέρθηκε και στον «θάνατο» που βίωσε όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Ντούζος εξομολογήθηκε πως «έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ».


Μια συνέντευξη εκ βαθέων παραχώρησε ο Στηβ Ντούζος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου την Κυριακή. Ο ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο, τότε που σημείωνε μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» ενώ αναφέρθηκε και στον «θάνατο» που βίωσε όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Ντούζος εξομολογήθηκε πως «έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ».

«Και γω και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό. Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν «Παναγία μου σώσε με». Μέχρι τότε δεν το είχα πει ξανά. Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος σαν να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑϊ.

«Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες».

Παράλληλα, ο Στηβ Ντούζος αποκάλυψε πως ο γιος του δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω social media. «Μέσα από το Facebook του είχε κάνει κάτι ένας ανώμαλος και με ειδοποίησε πως τον ρωτούσε κάτι περίεργα. Πήγα και μίλησα εγώ αντί του γιου μου να δω τι θέλει. Βρήκα το προφίλ του καθώς μιλούσαμε, το δημοσίευσα στα δικά μου social media και μετά κρύφτηκε».

Η συνέντευξη του Στηβ Ντούζου

Related posts

«Τραβούν» το λαχείο, βρίσκουν τον έρωτα: Όλη η τύχη πάνω σε 3 ζώδια με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα