Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το λουμπάγκο και το σχόλιο Γιώργου Λιάγκα

Βασίλης Μπισμπίκης:

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στο νοσοκομείο με λουμπάγκο και έκανε ένα σχόλιο για την ερωτική του ζωή με την Δέσποινα Βανδή. 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης. Σύμφωνα μάλιστα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει λουμπάγκο.

Πώς ξεκίνησε η συζήτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η συζήτηση για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη άρχισε από ένα φιλί που έδωσε η Άννα-Μαρία στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Έτσι, οι συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκαν στα φιλιά που είχαν ανταλλάξει στην Αράχωβα ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν έχω δει το φιλί. Θέλω να το δω και να το σχολιάσω. Φαντάζομαι τον ασπάστηκε με διακριτικό τρόπο, δεν τον ασπάστηκε σαν να πλένονται γάτες, γιατί αυτό είδαμε με την κυρία Βανδή και τον κύριο Μπισμπίκη στην Αράχοβα. Εμένα δεν με ικανοποιεί αυτό που είδα, δεν είναι της αισθητικής μου», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωινό». «Επειδή εγώ κάνω και lifestyle ρεπορτάζ. Ο Μπισμπίκης είναι στο νοσοκομείο. Έχει λουμπάγκο. Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν; Πλάκα κάνουμε. Περαστικά στο Βασίλη» σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αναφέρεσαι στην υπερδραστηριότητα του κύριου Μπισμπίκη; Μάλλον με αυτό που είδαμε στην Αράχωβα είναι υπερδραστήριος ο κ. Μπισμπίκης και καλά κάνει» ανταπάντησε η Αρια Καλύβα. «Έπαθε λουμπάγκο. Πολλές φορές η χρήση κάνει καλό, πολλές φορές η κατάχρηση κάνει κακό. Τους ζηλεύω. Το είπα και στη Δέσποινα προχθές», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε