Στο Παρά Πέντε: Έτσι είναι η έπαυλη της Ντάλιας, παραμένει ακατοίκητη και επιβλητική, 15 χρόνια μετά

Ντάλια: Έτσι είναι η έπαυλή της από το Παρά Πέντε

Μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές υπήρξε το Παρά Πέντε, το οποίο βέβαια χάρισε εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο MEGA. Η κωμική σειρά προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι και τον Ιούνιο του 2007 και για συνολικά δύο σεζόν.

Ακόμη και σήμερα που προβάλλεται σε επανάληψη τα ποσοστά που σημειώνει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για το κανάλι.

Ο σεναριογράφος της σειράς ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ πρωταγωνιστούσαν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία Αμπατζίδου), ο Αργύρης Αγγέλου (Φώτης Βουληνός), ο Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος Δελόγλου), η Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα Ιωακειμίδου) και η Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου).

Η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου ήταν από τους ρόλους που ξεχώρισαν στη σειρά. Η πλούσια επιχειρηματίας την οποία υποδύθηκε η Σμαράγδα Καρύδη κατάφερε να μπει στην «καρδιά» του τηλεοπτικού κοινού με ατάκες που έμειναν στην ιστορία.

Από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς έχουν περάσει 15 χρόνια και μπορεί στην επανάληψη να βλέπουμε τα σπίτια που έμεναν οι πρωταγωνιστές να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, όμως πολλά έχουν αλλάξει από τότε… ή μήπως όχι;

Στο Tik Tok κυκλοφορούν μερικά βίντεο που δείχνουν πως είναι σήμερα η βίλα που έμενε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου και είχε χρησιμοποιηθεί και από άλλες παραγωγές της τηλεόρασης.

Στο Παρά Πέντε: Έτσι είναι η έπαυλη της Ντάλιας, παραμένει ακατοίκητη και επιβλητική, 15 χρόνια μετά

Έτσι είναι σήμερα η έπαυλη της Ντάλιας από το Παρά Πέντε

Όπως θα δείτε και εσείς, λίγα έχουν αλλάξει τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό του. Όσον αφορά το εξωτερικό, το μόνο που έχει αλλάξει είναι το σπιτάκι που έμενε ο φρουρός, αφού υπήρχε μόνο στη σειρά, αλλά και μερικά φυτά.

Στο εσωτερικό του παραμένουν σχεδόν όλα ίδια, εκτός από κάποιες τηλεόρασης κλπ.

@themakmak

♬ Arcade – Duncan Laurence
@themakmak

♬ Arcade – Duncan Laurence

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν