«Στο σημείο αυτό»: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για την απουσία της Ευδοκίας μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ευδοκία Τσάγκλη: Η στιγμή που η Καραβάτου ανακοίνωσε την απουσία της

Η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε στο My Style Rocks πως η Ευδοκία Τσαγκλή απουσιάζει γιατί βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Η ανακοίνωση έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής 17/3 και οι κριτές είχαν συγκινηθεί.

Θυμίζουμε πως η παίκτρια είχε κάνει κάποια γυρίσματα για το σόου μόδας, τα οποία έχουν ήδη προβληθεί.

Η απουσία της Ευδοκίας Τσαγκλή από το παιχνίδι

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω το εξής. Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι εδώ μαζί μας σήμερα, γιατί ήταν επιβάτιδα στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Τραυματίστηκε, ήταν τυχερή, βεβαίως, μέσα στην ατυχία της, αυτήν τη στιγμή αναρρώνει, είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές μας και, βεβαίως, όλη μας την αγάπη. Όποτε θελήσει η ίδια και μπορέσει θα είναι ξανά μαζί μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, τη θέση της Ευδοκίας Τσαγκλή στο παιχνίδι θα πάρει η κοπέλα, η οποία αποχώρησε τελευταία από το My Style Rocks, δηλαδή η Βασιλική Λιγνού».

Η Ευδοκία Τσαγκλή στη μοιραία αμαξοστοιχία

Η Ευδοκία Τσαγκλή ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της. Ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από μια συμπαγή μάζα σιδερικών με τις φλόγες να «γδέρνουν» τα σώματά τους και κατάφερε να βγει σώα. Στο τρένο που ταξίδευε επί δώδεκα λεπτά προς τον θάνατο, τίποτα δεν προμήνυε όσα φρικτά θα επακολουθούσαν. Η πρώην παίκτρια του Big Brother εξιστορεί όσα συγκλονιστικά έζησε και τα λόγια της μας προκαλούν ανατριχίλα.

«Ήμουν στο βαγόνι 3, μέσα στο οποίο ήταν και μια άλλη κοπέλα μαζί με την γάτα της. Την πηγαίναμε βόλτα πάνω, κάτω και παίζαμε μαζί της. Γελάγαμε. Πού να φανταστούμε τι θα γινόταν μερικά λεπτά μετά. Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπό μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι “μπάλα” για να προστατέψω το σώμα μου».

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί