Στόχος κάποιων είναι να σταματήσω να υπάρχω»: Η αποστομωτική απάντηση του Μάρκου Σεφερλή για τα σχόλια προς το «Super Mammy»

Mάρκος Σεφερλής: Απαντά στα αρνητικά σχόλια με μια δημοσίευση

Ο κωμικός ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε η σειρά του «Super Mammy».

Ο Μάρκος Σεφερλής δέχθηκε έντονη κριτική μετά την πρεμιέρα της νέας του σειράς «Super Mammy» που προβάλλεται στον ANT1. Ωστόσο, προτίμησε όλες αυτές τις ημέρες να μην απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε, κάτι που εξήγησε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου» ανέφερε αρχικά στο βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός τονίζει πως «στόχος των επιθέσεων αυτών είναι να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε ο Μάρκος Σεφερλής και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει και τόνισε πως θα είναι κοντά στις ευπαθείς ομάδες όπως κάνει πάντα.

Στο τέλος του μηνύματος του, ο Μάρκος Σεφερλής παρότρυνε τον κόσμο, την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσει όποιο πρόγραμμα θέλει καθώς όπως είπε υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη