Στροφή 180 μοιρών: Το πολυτελές και σικάτο αυτοκίνητο που ήθελε να «κλέψει» η Αθηνά Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Το αυτοκίνητο που ζήτησε πίσω

Στροφή 180 μοιρών έκανε η χρυσή κληρονόμος, μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Μάλιστα, η Αθηνά Ωνάση έφτασε σημείο να ζητήσει πράγματα από την οικογένειά της.

Μία από τις συνέπειες του χωρισμού της, φεύγοντας παράλληλα από την πολυτελέστατη βίλα της, φαίνεται πως είναι και η αναθεώρηση της στάση που τηρεί η Αθηνά απέναντι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», η Αθηνά Ωνάση ήδη είχε κινηθεί πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποια από τα πανάκριβα κοσμήματα της μητέρας της Χριστίνας να έχουν επιστρέψει στην κατοχή της, ενώ μετά ζήτησε να αποκτήσει τη συλλεκτική Mercedes του θείου της Αλέξανδρου Ωνάση, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση, που βγήκε σε δημοπρασία από την Εθνική Τράπεζα.

Στροφή 180 μοιρών: Το πολυτελές και σικάτο αυτοκίνητο που ήθελε να «κλέψει» η Αθηνά Ωνάση

Μυστικά από τη ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Μάλιστα, η Αθηνά φέρεται αποφασισμένη να αποτινάξει από πάνω της το φόβο που έχει για την «κατάρα των Ωνάσηδων» και γι’ αυτόν τον λόγο επισκέπτεται ειδικό ψυχαναλυτή στα θέματα των φοβιών. Όσο για τις σχέσεις της με άλλα μέλη της οικογένειας, η Αθηνά Ωνάση έχει αποκαταστήσει κα τον δίαυλο επικοινωνίας με τη θεία της Μαριλένα Πατρονικόλα, κόρη της Καλλιρρόης Πατρονικόλα, αδελφής του Αριστοτέλη Ωνάση.

Τελικά, όμως, το αυτοκίνητο δόθηκε κανονικά σε δημοπρασία και είναι έτοιμη να περπατήσει και πάλι στους δρόμους χάρη στο νέο ιδιοκτήτης της Γιάννο Γραμματίδη του Λαρισαίου δικηγόρου και επίτιμου προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που κατάφερε με την προσφορά του τότε να την κάνει δική του. Λέγεται πως ο Λαρισαίος δικηγόρος ήθελε τόσο πολύ να την αποκτήσει που σε σχέση με τον δεύτερο και τρίτο πλειοδότη έφτασε στο σημείο να προσφέρει τα διπλά χρήματα -της τάξης των 37.000 ευρώ, με το κόστος επίσης να φτάνει τα 170.000 ευρώ για τρία χρόνια επισκευών.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν