Survivor 2024 – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Η κίνηση που αποδεικνύει ότι χώρισε οριστικά με τον σύντροφό της μετά το παιχνίδι

Οριστικό φινάλε φαίνεται πως έχει μπει στη σχέση της Χρύσας Χατζηγεωργίου με τον Θύμιο Ορφανίδη, παρά το γεγονός ότι εκείνος αρχικά την είχε υπερασπιστεί όταν ακουγόταν πως δέχεται φλερτ στο Survivor.
Το ζευγάρι ήταν μαζί για 6 χρόνια, ωστόσο δεν άντεξε τη δοκιμασία της απόστασης, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήρθε με τα τρυφερά τετ-α-τετ της δίπλα στον Φάνη Μπολέτση, που προβλήθηκαν λίγο πριν την αποχώρηση της.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου έχει πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητά της, όπως εκείνη είχε διαμορφωθεί πριν φύγει για το Survivor, με μία σημαντική διαφορά: Στα στιγμιότυπα που ανεβάζει κατά καιρούς βρίσκεται μόνο με φίλους και απουσιάζει παντελώς ο σύντροφός της. Μία κίνηση, μάλιστα, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που φαινόταν πριν ακόμα εκείνη επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς την είχε κάνει unfollow.

Θυμίζουμε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ανεβάσει μαζί του διάφορα στιγμιότυπα από ταξίδια, με πιο πρόσφατο εκείνο στη Ρώμη. Ανάμεσα στα μέρη που επισκέφτηκαν, ήταν και πολλά μαγαζιά επώνυμων οίκων, απ’ τα οποία επέστρεψαν με γεμάτες βαλίτσες. Παράλληλα, ωστόσο, η Χρύσα είχε ανεβάσει και μία σειρά από φωτογραφίες μαζί με τον πρώην σύντροφό της.

Το εν λόγω στιγμιότυπο απουσιάζει από τα highlights των ιστοριών της, δείχνοντας πως πλέον η απόφασή της να χωρίσει μαζί του είναι οριστική και αμετάκλητη. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι υπόλοιπες φωτογραφίες της από εκείνο το ταξίδι παραμένουν.

Τι δήλωνε ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου απ’ το Survivor
Ο σύντροφός της είχε απαντήσει σε όσα λέγονταν και σχολιάζονταν μέσω ανακοίνωσης στην εκπομπή Fays Time του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως η Χρύσα μόλις βγει από το Survivor θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο.

«Έκπληκτοι η οικογένεια της Χρύσας, η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά παρακολουθήσαμε την προσπάθεια παικτών της κόκκινης ομάδας του Survivor να επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή, την ηθική, το ήθος και την υπόληψη του ανθρώπου μας.

Προσπάθεια που ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού και της κριτικής για την τηλεοπτική της παρουσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλα προσβλητικά σχόλια για τα οποία η Χρύσα ούτε έχει λάβει γνώση, ούτε μπορεί να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Κάτι που θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο μόλις αυτό είναι εφικτό. Παρακαλούμε όλους να καταδικάσουν τα αισχρά αυτά υπονοούμενα και να απέχουν από χαρακτηρισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με τη Χρύσα που εμείς γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε», είχε δηλώσει ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Related posts

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”

Ο Νίκος Μάνεσης κατακεραuνώνει την Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

Τα 3 πιο πιστά ζώδια – Δεν θα πουν ψέματα στον σύντροφό τους, δεν θα ξενοκοιτάξουν