Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη: Η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τον άδικο χαμό του προπονητή του

Δώρα Τσαμπάζη: Θρήνος για τον θάνατο του Κώστα Τζιδημόπουλο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του προπονητή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστα Τζιδημόπουλου. Ο προπονητής έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, 26/1, το πρωί.

Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε από την οικογένεια του αείμνηστου Ολυμπιονίκη, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στα social media.

Το πρωί της Πέμπτης 26/1 η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολύ στενή σχέση που είχε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με τον προπονητή του, Κώστα Τζιδημόπουλο.

Η Δώρα Τσαμπάζη για την Κώστα Τζιδημόπουλο

«Ένας άνθρωπος της οικογένειας, ο οποίος είχε σχέσεις με τους γονείς του Αλέξανδρου εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ήταν αδελφικοί φίλοι, γίνανε κουμπάροι. Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής, γιατί έφυγε ξαφνικά. Είχε ένα πρόβλημα παρόμοιο με του Αλέξανδρου, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζε, δεν πρόλαβε καν να το παλέψει, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ένα χειρουργείο και δεν τα κατάφερε», είπε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, ήταν λες και το έκανε επίτηδες, για να πάει να τον συναντήσει μια ώρα αρχύτερα. Είχα απίστευτο δέσιμο με τον Αλέξανδρο, ήταν μια σχέση πατέρα γιου, γιατί ο Κώστας είχε μόνο κόρες. Ήταν από τους θεμελιωτές του Τάε Κβον Ντο. Το ελληνικό Τάε Κβον Ντο έχει φτωχύνει, ο Αλέξανδρος και ο Κώστας είναι αναντικατάστατοι».

Related posts

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη