Συγκινεί η Μαίρα: Το λαδάκι και η προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου έδιωξαν τον καρκίνο

by Τόνια Τζαφέρη

Άγιος Ιούδας Θαδδαίος: Το θαύμα του στην νεαρή Μαίρα

Μια ακόμη ιστορία ζωής που αξίζει να διαβάσεις και να εμπνευστείς από την δύναμη της πίστη, του θαύματος και της εκκλησίας:

Εντελώς ξαφνικά το περασμένο καλοκαίρι και ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της στην Ρόδο για διακοπές, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή καρκίνου

Νοσηλεύτηκε σε γνωστό Ογκολογικό Νοσοκομείο όπου μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ήρθε αντιμέτωπη με την πιο σκληρή πραγματικότητα.

Συγκινεί η Μαίρα: Το λαδάκι και η προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου έδιωξαν τον καρκίνο

Οι γιατροί έδωσαν 6 μήνες ζωή για το κορίτσι ενώ οι επίπονες θεραπείες συνεχίζονταν.

Μια μέρα επισκέφθηκαν την Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου από όπου ο πνευμετικός τους τους εδωσε το λαδάκι του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου και την προσευχή συμβουλεύοντας τους να τη διαβάζουν κάθε μέρα.

Και τελικά το θαύμα έγινε, στις επόμενες εξετάσεις στο νοσοκομείο ο καρκίνος είχε υποχωρήσει προς έκπληξιν των γιατρών οι οποίοι μιλούσαν για θαύμα.

.

Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η προσευχή στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.
Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημα της προσευχής Αγίου Ιούδα Θαδδαίου) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Συγκινεί η Μαίρα: Το λαδάκι και η προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου έδιωξαν τον καρκίνο

Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.

Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.

Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος.

Σ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν