Συγκινεί η Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι η μητρότητα δεν θα συμβεί»

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα

Η Μαρίνα Ασλάνογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα, αλλά και στην χρόνια προσπάθειά της να αποκτήσει παιδιά.

Η ηθοποιός έχει καταγωγή από το νησί της Κρήτης και είναι μεγαλωμένη στην Αθήνα, σπούδασε ψυχολογία αλλά πολύ γρήγορα την κέρδισε η υποκριτική. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην σειρά Βέρα στο δεξί ενώ φέτος την είδαμε στην σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”

«Είμαι πιο παρορμητική στη ζωή μου, να μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και να λύνω το θέμα εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ ούτε να κουβαλάω μέσα μου ένα πρόβλημα, ούτε να ξυπνάω και να λέω: αυτό πώς θα το διαχειριστώ;», δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έχω έναν σύντροφο που με καλύπτει και αισθάνομαι σιγουριά»

«Παλιά ήμουν λίγο πιο ευέξαπτη. Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνει τίποτα με την ένταση», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Προσπαθώ να μη χάνω χρόνο, βάζω ένα αυστηρό πρόγραμμα. Τώρα ο μικρός είναι 5 χρονών, τον λατρεύω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα. Έχω έναν σύντροφο που με καλύπτει και αισθάνομαι σιγουριά», αναφέρει στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι (η μητρότητα) δεν θα συμβεί. Θεωρούσα ότι βάζω ένα όριο, πιστεύω ότι θα γίνει και θα γίνει», εξομολογείται κλείνοντας η ηθοποιός.

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του