Συγκινεί ο Νίκος Παππάς: «Ο Αλί δεν ήθελε το 20άρικο που του έδινα»

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Παππάς: Η δική του ιστορία που άγγιξε το κοινό

Την δική του ιστορία θέλησε να μοιραστεί ο Νίκος Πέππας σε συνέντευξη του, όπου και μίλησε για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία που επικρατεί στην χώρα. Πιο αναλυτικά ο Νίκος Παππάς μίλησε για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη και διηγήθηκε μία φοβερή ιστορία.

Δηγήθηκε μία ιστορία για έναν άνθρωπο που ήρθε από το Μπαγκλαντές στην Ελλάδα.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο τον ρατσισμό στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον οπαδικό χουλιγκανισμό.

Συγκινεί ο Νίκος Παππάς: «Ο Αλί δεν ήθελε το 20άρικο που του έδινα»

Η ιστορία του Νίκου Παππά που μοιράστηκε σε συνέντευξη του

«Όταν εμένα μου λένε για αγαθοεργίες, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή η ιστορία, για τον φίλο μας τον Αλί από το Μπαγκλαντές που πουλάει τριαντάφυλλα στην Φοικίωνος. Ερχόταν εκεί, κάποιος από εμάς του έδινε ένα 20άρικο, παίρναμε τα τριαντάφυλλα, το παίζαμε και εμείς λίγο μάγκες, λίγο λαρτζ…

Κάποια στιγμή εγώ αράζω μόνος μου στο μπαρ και βλέπω τον Αλί να μπαίνει και του κάνω νόημα να μην έρθει, δεν έχω τίποτα να του δώσω, τα έλεγα με την πάρτι μου και τα σκοτάδια μου. Ο Αλί κοντοστάθηκε και θέλοντας και μη πιάνουμε την κουβέντα μισή ώρα με τον Αλί. Την επόμενη φορά που ξαναεμφανίστηκε πάλι ήμουν μόνος μου από τύψεις που δεν του είχα δώσει την προηγούμενη, βγάζω ένα 20άρικο για να του δώσω και μου λέει “Δεν θέλω φίλε. Αν μπορούμε να κουβεντιάσουμε πάλι σαν την άλλη φορά”. Ήρθε για κουβέντα. Και μέσα σε όλα μου είπε οτι τα τέσσερα χρόνια δεν έχει μιλήσει με άνθρωπο, δεν έχει πιει ένα καφέ, με τα σπαστά ελληνικά που μιλάει.

Συγκινεί ο Νίκος Παππάς: «Ο Αλί δεν ήθελε το 20άρικο που του έδινα»

Η συνέχεια της ιστορίας του Νίκου Παππά

«Είδα έναν άνθρωπο ευτυχισμένο χωρίς να βγάλω ευρώ από την τσέπη μου. Δεν ήταν ευτυχισμένος με το 20άρικο που του έδινα τόσο καιρό. Ήταν ευτυχισμένος που ήταν μαζί μου. Να μην στα πολυλογώ, τον Αλί τον έχουν δει φίλοι μου, να βλέπει τα παιχνίδια μου από την τζαμαρία σε πρακτορείο Προ-Πο γιατί λέει “είναι ο φίλος μου ο Νίκος”. Υπάρχουν πολλοί σαν τον Αλί εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί μ@λ@κες που νομίζουν οτι του έδινα ένα 20άρικο και τον ευχαριστούσα. Τουλάχιστον τώρα ξέρει ο Αλί οτι έχει το Νίκο, έχει τους φίλους του και κανείς δεν θα αφήσει να πειράξουν τον Αλί για τα φασιστικά ή ρατσιστικά ένστικτα που κουβαλάει».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν