Συγκίνηση: Ο Νικόλας Μαρκαντώνης είναι πλέον φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

by Τόνια Τζαφέρη

Νικόλας Μαρκαντώνης: Ο μαθητής που παρά τις δύσκολες κατάφερε τον στόχο του

Οι μαθητές που ξεπερνούν δυσκολίες, αξίζουν λίγη παραπάνω αναγνώριση για το σπουδαίο έργο τους… έτσι και ο Νικόλας Μαρκαντώνης.

Οι κόποι και οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς! Ο λόγος για τον Νικόλα Μαρκαντώνη που κατάφερε και εξασφάλισε θέση στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Συγκίνηση: Ο Νικόλας Μαρκαντώνης είναι πλέον φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός έφερε μεγάλη χαρά στην οικογένειά του! Το γενναίο παιδί με την εγκεφαλική παράλυση έγινε το πρώτο που πετυχαίνει, κατόπιν της σχετικής διαφοροποίησης της διαδικασίας που προνόησε την δημιουργία αναθεωρημένης εξέτασης. Έτσι μπόρεσε να παρακαθίσει στις Παγκύπριες, κάνοντας το πρώτο βήμα και δείχνοντας το δρόμο σε παιδιά με αναπηρία που θα διεκδικήσουν με τη σειρά τους μια θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Κύπρου.

Οι δηλώσεις από την μητέρα του νεαρού Νικόλα Μαρκαντώνη

Την ίδια ώρα, βέβαια, αξίζει να παραθέσουμε και την ανάρτηση της μητέρας του, Γιούλας Πιτσιάλη, μέσω της οποίας εξέφρασε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι στην λίστα αποτελεσμάτων που κοινοποίησε το Υπουργείο Υγείας, δεν συμπεριλαμβανόταν το όνομα του Νικόλα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν