Συγκινητική ιστορία: 90χρονος παππούς συνοδεύει την δισέγγονή του στο σχολείο και την περιμένει να γυρίσουνε μαζί

90χρονος παππούς: Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με έναν παππού 90χρονων να συνοδεύει καθημερινή την δισεγγονή του και να την περιμένει υπομονετικά στο σχολείο.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο παραγουανός Eliodoro Maciel Centurion ήταν ένας απλός ηλικιωμένος που ζούσε τις μέρες του πολύ ήσυχα, συνοδεύοντας τη δισέγγονή του στο σχολείο, αλλά ακριβώς εξαιτίας αυτής της ενέργειας κάποιος αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφία τον ίδιο και αυτή μοιράζοντάς την στο Twitter και κάνοντάς τον αμέσως viral. «Κάθε μέρα πηγαίνει να περιμένει την εγγονή της στην έξοδο του σχολείου. Είναι πάντα πρώτος. Σε αγαπώ άγνωστε παππού», έγραψε η Ayelen που δημοσίευσε τις εικόνες. Ήταν τέτοια η εμβέλεια του δημοσιεύματος που αποκαλύφθηκε έτσι η ταυτότητα του παππού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον παππού που συγκινεί τον διαδίκτυο

«Είναι ο θείος μου ο Λόλο. Είναι πάνω από 90 και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον πείσει να μείνει στη θέση του», σχολίασε ένα άλλο κορίτσι στο Twitter. Η παραγουανή εφημερίδα Middle Extra ανέλαβε να βρει τον Eliodoro, ο οποίος ζει στη χώρα με την οικογένειά του και είναι 88 ετών, αν και άλλα μέσα έχουν αναφέρει ότι η ηλικία του θα είναι 91 ετών. Η Loreley Roa είπε ότι ο Eliodoro ζει για 22 χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του.

«Μένει μαζί μας, είναι προ-θείος της μητέρας μου και η μικρή μου αδερφή Genesis, 7 ετών, είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία», επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δραστήριος και ως εκ τούτου συνοδεύει τη μικρή για να τη βοηθήσει να διασχίσει μια λεωφόρο.

«Δεν είχε δική του οικογένεια γιατί παντρεύτηκε νέος και σε ηλικία τριάντα ετών η γυναίκα του σκοτώθηκε σε επίθεση. Επιπλέον, ο μικρότερος αδερφός του τον κακομεταχειρίστηκε και η μητέρα μου του είπε να έρθει να ζήσει μαζί μας και έμεινε μαζί μας για πάντα», πρόσθεσε η Loreley. Η ανάρτηση στο Twitter έχει περισσότερα από 31.000 likes και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από δύο χιλιάδες φορές.

Η ανάρτηση με τον 90χρονο παππού:

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον