Συγκινητική ιστορία: 90χρονος παππούς συνοδεύει την δισέγγονή του στο σχολείο και την περιμένει να γυρίσουνε μαζί

90χρονος παππούς: Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με έναν παππού 90χρονων να συνοδεύει καθημερινή την δισεγγονή του και να την περιμένει υπομονετικά στο σχολείο.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο παραγουανός Eliodoro Maciel Centurion ήταν ένας απλός ηλικιωμένος που ζούσε τις μέρες του πολύ ήσυχα, συνοδεύοντας τη δισέγγονή του στο σχολείο, αλλά ακριβώς εξαιτίας αυτής της ενέργειας κάποιος αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφία τον ίδιο και αυτή μοιράζοντάς την στο Twitter και κάνοντάς τον αμέσως viral. «Κάθε μέρα πηγαίνει να περιμένει την εγγονή της στην έξοδο του σχολείου. Είναι πάντα πρώτος. Σε αγαπώ άγνωστε παππού», έγραψε η Ayelen που δημοσίευσε τις εικόνες. Ήταν τέτοια η εμβέλεια του δημοσιεύματος που αποκαλύφθηκε έτσι η ταυτότητα του παππού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον παππού που συγκινεί τον διαδίκτυο

«Είναι ο θείος μου ο Λόλο. Είναι πάνω από 90 και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον πείσει να μείνει στη θέση του», σχολίασε ένα άλλο κορίτσι στο Twitter. Η παραγουανή εφημερίδα Middle Extra ανέλαβε να βρει τον Eliodoro, ο οποίος ζει στη χώρα με την οικογένειά του και είναι 88 ετών, αν και άλλα μέσα έχουν αναφέρει ότι η ηλικία του θα είναι 91 ετών. Η Loreley Roa είπε ότι ο Eliodoro ζει για 22 χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του.

«Μένει μαζί μας, είναι προ-θείος της μητέρας μου και η μικρή μου αδερφή Genesis, 7 ετών, είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία», επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δραστήριος και ως εκ τούτου συνοδεύει τη μικρή για να τη βοηθήσει να διασχίσει μια λεωφόρο.

«Δεν είχε δική του οικογένεια γιατί παντρεύτηκε νέος και σε ηλικία τριάντα ετών η γυναίκα του σκοτώθηκε σε επίθεση. Επιπλέον, ο μικρότερος αδερφός του τον κακομεταχειρίστηκε και η μητέρα μου του είπε να έρθει να ζήσει μαζί μας και έμεινε μαζί μας για πάντα», πρόσθεσε η Loreley. Η ανάρτηση στο Twitter έχει περισσότερα από 31.000 likes και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από δύο χιλιάδες φορές.

Η ανάρτηση με τον 90χρονο παππού:

Related posts

Τρυφερές αναρτήσεις με σχολικές τσάντες: Οι Ελληνίδες celebrities έστειλαν τα παιδιά τους πρώτη μέρα στο σχολείο

Τη φώναξαν στο σχολείο γιατί η κόρη της χτύπησε έναν συμμαθητή της, η απάντησή της αποστόμωσε τους καθηγητές

Η θυσία του παππού για την εγγονή: Πούλησε το σπίτι του για να πληρώσει τις σπουδές της εγγονής του και ο κόσμος του αγόρασε νέο

Εξομολόγηση μητέρας: «Η ιδιοκτήτρια του κυλικείου που δεν έδινε νερό στην κόρη μου για να μην της χρωστάνε στο τέλος της χρονιάς»

«Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την κόρη της

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του: «Η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο όπως και άλλες οικογένειες»

Συγκινητικές εικόνες: 90χρονος παππούς συνοδεύει την δισέγγονή του στο σχολείο και την περιμένει να γυρίσουνε μαζί

Δεν τελείωσαν το σχολείο και όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να πετύχουν: 11 περιπτώσεις Ελλήνων διάσημων που τα κατάφεραν

17χρονος με εγκεφαλική παράλυση τελείωσε το λύκειο με άριστα: «Δεν έχεις όρια, Νικόλα μου, το απέδειξες»